Roditelji prijavite mališane – Restoran Kinkela i ove godine priprema doček Sv. Nikole

Sukladno epidemiološkim mjerama doček Sv. Nikole i podjela poklona održat će se u dva termina kako bi se izbjegla gužva, na otvorenom, na terasi restorana Kinkela uz prigodan blagdanski ugođaj!

Bregi – Restoran Kinkela i ove godine priprema doček Sv. Nikole, koji će se održati u subotu, 5. prosinca u dva termina.

– Pozivamo sve zainteresirane roditelje, none i noniće, da prijave svoju djecu telefonski na broj 098 168 4251 ili osobnim dolaskom u Kinkelu najkasnije zaključno do ponedjeljka, 1. prosinca. Pravo sudjelovanja imaju sva djeca od 0 -7 godina, isključivo s prebivalištem u Bregima! Okupljanje i podjela poklona djeci od 0-3 godine predviđeno je od 16 do 17 sati. Dok od 18 do 19 je podjela poklona djeci od 4-7 godina. Po završetku podjela slijedi vatromet, kao i fotografiranje sa Sv. Nikolom. Molimo Vas da djeca dođu u pratnji jednog roditelja uz obavezno nošenje zaštitnih maski, poručili su organizatori iz VMO Bregi i restorana Kinkela koji se zahvaljuju Općini Matulji te sponzorima “Akciji mladih Matulji”, te tvrtkama “Naturprodukt” Hrvatska, JGL d.d. i baloni Myriam.

Za kraj ponovimo da će se sukladno epidemiološkim mjerama doček Sv. Nikole i podjela poklona održati u dva termina kako bi se izbjegla gužva, na otvorenom, na terasi restorana Kinkela uz prigodan blagdanski ugođaj!

error: Content is protected !!