Roko Jurišić potpisao za bijele: Rijeka mi je pružila priliku i to je najbolja motivacija

– Zadovoljan sam što sam došao, Rijeka je velik klub i to je dobro za moj razvoj. Rijeka mi je pružila priliku i to je najbolja motivacija da dam maksimum na treningu i utakmicama, rekao je Roko Jurišić pri dolasku na Rujevicu

Rijeka – Roko Jurišić novi je igrač HNK Rijeka. Jurišić, koji igra na poziciji lijevog beka u redove Rijeke stigao je iz Dinama i potpisao ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja suradnje na još dvije godine.

– Zadovoljan sam što sam došao, Rijeka je velik klub i to je dobro za moj razvoj. Rijeka mi je pružila priliku i to je najbolja motivacija da dam maksimum na treningu i utakmicama, rekao je Roko Jurišić pri dolasku na Rujevicu.

– Ne očekujem da ću odmah zaigrati, moram se dokazati i izboriti povjerenje trenera. Moram se priviknuti i radom izboriti svoje mjesto u momčadi, rekao je Jurišić koji je imao zanimljiv nogometni put, posebice početak karijere.

– Kako su moji roditelji dosta putovali, ja sam uz dvojicu braće živio kod bake na Hvaru. Dosta smo vremena provodili na otvorenom i tako sam počeo igrati nogomet, tako da na tome moram zahvaliti baki. Krenuo sam igrati u NK Jadran, zatim sam nastavio u Samoboru, te sam šest godina proveo u NK Zagreb, rekao je Roko koji je dio karijere proveo na lijevom krilu.

– Kad sam stigao u NK Zagreb trener Dino Julardžija premjestio me je na poziciju lijevog beka, tu sam se dobro snašao i na tome sam mu zahvalan. Nakon toga sam 2015. godine u kadetskom uzrastu otišao u Dinamo. Najbolje se osjećam na poziciji lijevog beka, a tu poziciju igra i moj najdraži igrač Brazilac Marcelo, zaključio je Roko Jurišić.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net