Romantično Valentinovo uz Borisa Novkovića i klapu Rišpet @ Opatija

Ulaznice za veliki koncert već su puštene u pretprodaju po popularnoj cijeni od 70 kuna, a iste se mogu kupiti u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, na svim Petrol benzinskim postajama, Exclusive mjenjačnicama, Dallas Music Shopu, Croatia Recordsu, online na www.eventim.hr i na svim ostalim Eventim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Opatija – Tijekom Valentinova su prošle godine brojni zaljubljeni, ali i ne samo oni, uživali u spektakularnom koncertu. Čak nešto više od 3.500 posjetitelja uživalo je gotovo dva i pol sata u zaista sjajnom nastupu popularnog hrvatskog glazbenika, a posebno oduševljenje izazvalo je ispaljivanje u zrak desetak tisuća crvenih konfeta u obliku srca.

Bio je to vjerojatno najposjećeniji koncert izvan ljetne sezone u novijoj opatijskoj povijesti, pa je mnoge razveselila najava objavljena još sredinom prošče jeseni da se već krenuo pripremati novi veliki koncert koji će se održati u tijekom vikenda ususret samom Valentinovu iduće godine, odnosno 10. veljače.

Želja organizatora koncerta, tvrtke OFC agency, bila je i ovog puta dovesti u Opatiju nekoga tko će privući razne generacije. Nema sumnje kako će to i uspjeti zahvaljujući nastupima Borisa Novkovića i klape Rišpet, koji se upravo prema mišljenju mnogih u posljednjih pola godine mogu pohvaliti objavljivanjem najljepšim ljubavnim pjesmama. Posljednji hitovi navedenih izvođača “Čista ljubav” i “Šta mi ljube oćeš kazat” i u svojim naslovima sadrže ljubavnu konotaciju i odmah su osvojili srca diljem Hrvatske i regije.

Klapa Rišpet

– Opatija je nedavno proglašena jednim od deset najromantičnijih gradova u čitavoj Europi, pa nam je drago što ćemo i početkom iduće godine moći dati novi doprinos da se taj status i zadrži, ako ne čak i poboljša. Mnogo smo vremena potrošili prilikom odabira izvođača, htjeli smo dovesti u Opatiju nekoga čije praktički sve pjesme svi znaju, a vjerujem da smo s Borisom Novkovićem i klapom Rišpet to i uspjeli. Boris je na glazbenoj sceni već punih 30 godina, a iza sebe ima ogroman broj hitova, neke od najromantičnijih hrvatskih pjesama svih vremena. Klapa Rišpet u posljednjih nekoliko godina osvojila je srca mnogih svojim predivnim pjesmama i također su jednako popularni kod svih generacija, rekao je direktor OFC agency, Zoran Zdelar, najavljujući veliki koncert povodom Valentinova u Opatiji.

Boris Novković svoju glazbenu karijeru započeo je sad već prilično davne 1986. godine. Od tada je nanizao iznimno velik broj hitova, a gotovo sve pjesme ljubavne su mu tematike. Nema sumnje kako se može ustvrditi da su se uz Novkovićeve pjesme generacije zaljubljivale, a ta ljubav zasigurno traje i dan – danas. Upravo i jedna od prvih njegovih objavljenih pjesama “Kuda idu izgubljene djevojke” (“Tamara”) mnogima je jedna od najdražih pjesama svih vremena. Nakon toga nanizao je mnogo hitova, a izdvojit ćemo samo neke od njih: Struji struja, Mi smo jači i od sudbine, U dobru i zlu, Sve mijenja se, Ko sam bez tebe, Vukovi umiru sami, Sve gubi sjaj bez ljubavi, Branim se, Tko sam bez tebe, Ne kuni se, Što je s princezom moje vrele mladosti, Plakat ću sutra, Dok svira radio… Pred sam kraj ljeta ove godine objavio je i naslovnu pjesmu za iznimno popularnu TV seriju “Čista ljubav”, koja također nosi isti naziv, a ubrzo je osvojila etere svih hrvatskih radijskih postaja.

Klapa Rišpet osnovana je 2011. godine, ali nije im dugo trebalo da odnesu prvu nagradu na prestižnom Splitskom festivalu te ubrzo postanu jedna od najpopularnijih klapa u Hrvatskoj koje vole “i mladi i stari”, a mogu se pohvaliti također brojnim hitovima: Reći ćeš mi fala, Šapnut ću ti tajnu, Mislin samo na te, Fališ mi, Samo njoj ću pivat, Lumin, Projdi mojon kalom… Jedna od njihovih najnovijih pjesmi, Šta mi ljube oćeš kazat, osvojila je srca mnogih već svojim prvim emitiranjem i nema sumnje kako spada među najpopularnije hrvatske pjesme ove godine.

Ulaznice za veliki koncert koji će se održati u Klubu Centra Gervais 10. veljače već su puštene u pretprodaju po popularnoj cijeni od 70 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, na svim Petrol benzinskim postajama, Exclusive mjenjačnicama, Dallas Music Shopu, Croatia Recordsu, online na www.eventim.hr i na svim ostalim Eventim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!