Romina Alkier imenovana koordinatoricom HNS-ove Ženske inicijative za područje tri županije @ Opatija

Romina Alkier

Romina Alkier

Predsjednica opatijskog HNS-a postala je ”prva dama” regionalnog saveza koji okuplja stranačke članove s područja Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije.

Opatija – Romina Alkier, predsjednica HNS podružnice Opatija, nova je koordinatorica Ženske inicijative, a Dajan Delić, predsjednik Mladih ŽO HNS PGŽ, koordinator Mladih HNS-a Istarsko – primorsko – goransko – ličko – senjskog regionalnog saveza Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, odlučeno je na 1. sjednici Predsjedništva održanoj u Gospiću.

Novoizabrano vodstvo regionalnog saveza, na čelu s predsjednikom Žarko Stilinom, u nadolazećem razdoblju ima velike planove.

– Ambicije su nam velike, a sve svoje snage i napore moramo usmjeriti na lokalne izbore 2017. godine. Prvu sjednicu održali smo u Ličko-senjskoj županiji i obišli neke od podružnica kako bismo svojim primjerom pokazali da se politika mora voditi u mjestu gdje ljudi žive, a ne iz velikih centara. Osim toga, povod za dolazak u Ličko-senjsku županiju su izuzetni rezultati HNS-a podružnice Senj na parlamentarnim izborima. Vjerujem da ćemo do ljeta imati definirane sve kandidate za lokalne izbore 2017. godine, kazao je Stilin.

Kontinuirani rad na jačanju stranke jedan je od ciljeva, što je moguće ostvariti samo uz dobru organizaciju saveza i odličnu komunikaciju između članova, zaključeno je na sjednici.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!