Rošada Parkova i Komunalca ostavila prostora za turiste @ Opatija

Mala i velika vila Keglević - budući dom grofova Drašković u Opatiji

Na mjesto koje je nekad zauzimala upravna zgrada Komunalca uselit će uprava gradske tvrtke Parkovi, a prostor koji su ”zeleni” koristili u parku Angiolina prenamijenit će se u turističke svrhe.

Opatija – Prazna zgrada kraj temelja opatijske sportske dvorane, koju su u srpnju napustili djelatnici Komunalca, uskoro će dobiti nove stanare.

Upravna zgrada u parku

Naime, kako piše Novi list, u nekadašnju zgradu liburnijskog komunalnog društva koje je odselilo u Jurdane stiže gradska tvrtka Parkovi, čija će se aktualna upravna zgrada u parku Angiolina prenamijeniti u turističke svrhe.

Uz Parkove, u nekadašnju upravu Komunalca ući će i djelatnici koji rade na katastarskoj izmjeri, jer je zgrada Ville Keglevich, gdje se katastarska izmjera dosad obavljala i u čije je uređenje Grad Opatija uložio više od pola milijuna kuna.

Atraktivna lokacija u samom srcu parka Angiolina, gdje su dosad ”stolovali” Parkovi (i još će neko vrijeme, dok im se ne urede prostorije na Lipovici) trebala bi se pripremiti za ”turističke svrhe” no njena se točna namjena još uvijek ne zna.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!