Rukometaši Matulja zlatni u Umagu

matulji_rukomet_umag_sm…na turniru je nastupilo sedam ekipa: HC Modena iz Italije, SP Ravarino iz Italije, RK Umag, RK Novigrad, RK Buzet, RK Rovinj i RK Matulji…
…rukometaši Matulja u finalu pobjedili su rukometaše Buzeta…

Matulji / Umag – U Umagu je 23. travnja održan 2. međunarodni Uskršnji rukometni turnir za dječake 1998. godišta u organizaciji RK Umag i Agencije Biška sport Umag na kojem je nastupilo sedam ekipa iz Italije i Hrvatske: HC Modena iz Italije, SP Ravarino iz Italije, RK Umag, RK Novigrad, RK Buzet, RK Rovinj i RK Matulji.
Prvo mjesto osvojili su rukometaši Matulja pobijedivši u finalu rukometaše Buzeta, dok je treća bila ekipa Modene koja je pobijedila momčad iz Rovinja.
U najbolju sedmorku turnira izabrani su i igrači Matulja Halil Jaganjac, Domagoj Vukelić i Noa Tubić, najboljim golmanom turnira proglašen je Hrvoje Ožanić iz RK Matulji, najbolji strijelac bio je Noa Tubić iz RK Matulji, a najbolji igrač Antonio Tomaš iz RK Matulji.
Za pobjedničku ekipu iz Matulja nastupili su: Hrvoje Ožanić, Antonio Licul, Antonio Tomaš, Luka Pejatović, Halil Jaganjac, Dominik Gržac, Dario Pleše, Dorian Pešutić, Fabijan Ljevar, Noa Tubić, Domagoj Vukelić, Filip Gabrić, Pjer Dražul i David Bašić.

Liburnija.net: Rukometaši Matulja zlatni u Umagu

Liburnija.net: Rukometaši Matulja zlatni u Umagu


Liburnija.net: Rukometaši Matulja zlatni u Umagu

Liburnija.net: Rukometaši Matulja zlatni u Umagu


Tekst i foto: Kristina Tubić
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net