Rukometaši Zameta večeras putuju u Bukurešt

Arhiva

Arhiva

Svi ljubitelji rukometa moći će pratiti direktan prijenos utakmice iz Bukurešta na valovima Radio Korza u subotu s početkom od 11 sati.

Rijeka – Rukometaši Zameta danas u večernjim satima putuju u Bukurešt u kojem ih očekuje nastavak europskih obaveza u EHF kupu novim gostovanjem protiv ekipe CSM Bukurešt za koju igraju brojni internacionalci.
Biti će to treća ovogodišnja europska utakmica. U prve dvije Zamet je odradio europske obaveze protiv US Creteila iz Pariza. U te dvije utakmice Zamet je upisao pobjedu i poraz, ali je zbog većeg broja postignutih pogodaka u gostima prošao u slijedeće kolo EHF kupa i tako upisao jedno od najvećih ostvarenja u povijesti svoga kluba. Svi ljubitelji rukometa moći će pratiti direktan prijenos utakmice iz Bukurešta na valovima Radio Korza u subotu s početkom od 11 sati.

– Pred nama je novo iskušenje u europskom EHF kupu u kojemu nakon Pariza gostujemo u Bukureštu. Bukurešt je vrlo iskusna ekipa s brojnim internacionalcima koja je prošle sezone osvojila Rumunjski kup i drugo mjesto u prvenstvu. Nadamo se dobroj igri te punim tribinama i odličnoj atmosferi u uzvratnoj utakmici na Zametu, istaknuo je Vedran Babić, direktor RK Zamet.

Uzvratna utakmica igra se u subotu, 15. listopada s početkom u 18 sati u Centru Zamet, a ulaznice je već sada moguće kupiti u sustavu mojekarte.hr, Dallas music shopu i Foto reviji.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!