Rukometni klub Zamet domaćin Umagu

Tradicionalni derbi između trenutno prvoplasirane i drugoplasirane ekipe prvenstvene tablice Lige za ostanak igra se u srijedu, 4. travnja s početkom u 18 sati u Centru Zamet.

Rijeka – Iza rukometaša Zameta je šest pobjeda ostvarenih u posljednjih sedam susreta, a prilika za novom pobjedom ukazat će se u sklopu 2. kola Lige za ostanak u kojoj Zamet dočekuje ekipu Umaga.

Tradicionalni derbi između trenutno prvoplasirane i drugoplasirane ekipe prvenstvene tablice Lige za ostanak igra se u srijedu, 4. travnja s početkom u 18 sati u Centru Zamet. Iza Zameta je ostvarena pobjeda u 1. kolu protiv Metalca, a nakon nekoliko dana odsustva kadetski reprezentativci Hrvatske Patrik Martinović, Fran Lučin, Veron Načinović i Matija Starčević priključuju se ekipi nakon okupljanja reprezentacije u sklopu kojega je odigran turnir u Bugojnu na kojemu su sudjelovalo osam reprezentacija te je izborena srebrna medalja.

– Očekujem pobjedu u sutrašnjoj utakmici, naša ekipa ima veliki potencijal, igrači se međusobno odlično nadopunjuju i smatram da smo spremni pobijediti bilo koju ekipu. Rad na treninzima je jako dobar kao i raspoloženje u ekipi uoči utakmice s Umagom i vjerujem da ćemo pobjedom protiv Umaga zadržati prvo mjesto na ljestvici, Boris Konjuh – team manager RK Zamet.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!