Rukometni klub Zamet produžio ugovore sa četiri perspektivna igrača i najavio pohod prema vrhu Lige za prvaka

Zadovoljni su bili i igrači. Mozetič je kazao kako će, kao i prethodnih sezona, dati sve od sebe da opravda dobivenu priliku te dodao kako uz rad i disciplinu klub ima velike šanse za ostvarenje ciljeva u novoj sezoni.

Rijeka – Rukometni klub Zamet produžio je suradnju sa četiri kvalitetna igrača u svojim redovima. To su Dario Jeličić, Martin Mozetič, Tin Tomljanović te Nikola Njegovan, koji su ujedno i sudjelovali na Sveučilišnom europskom prvenstvu u Poljskoj i ostvarili značajan rezultat.

– Drago mi je što ekipa ostaje na okupu i što na prošlogodišnjim zdravim temeljima gradimo ovogodišnju ambiciju za jedan korak više – plasman u Ligu za prvaka i povratak u vrh hrvatskog rukometa. U ovom prelaznom roku bilo je vrlo dinamično, tri pojačanja za nekoliko dana počinju trenirati – Samardžić, Zarev i Šehić, dok Tin Lučin karijeru nastavlja u Ademar Leonu u Španjolskoj te mu želimo sreću u nastavku karijere, kao i Filipu Glavašu koji će vjerojatno karijeru nastaviti u Umagu. Što se pak dolazaka u Zamet tiče, mogu najaviti kako smo dogovorili dolazak Jana Kolera iz Umaga, on je jedan od juniorskih reprezentativaca koji je trenutno u Makedoniji na Svjetskom prvenstvu. Zamet već ima tri reprezentativca, a s dolaskom Kolera imat će još jednog te je već sada klub koji pojedinačno ima najviše reprezentativaca, rekao je predsjednik kluba Vedran Devčić.

Zadovoljni su bili i igrači. Mozetič je kazao kako će, kao i prethodnih sezona, dati sve od sebe da opravda dobivenu priliku te dodao kako uz rad i disciplinu klub ima velike šanse za ostvarenje ciljeva u novoj sezoni.

– Drago mi je što ću nastaviti suradnju sa Zametom, želja za novu sezonu mi je prvenstveno zdravlje i da nas ozljede zaobiđu kako bismo krenuli u pripreme apsolutno motivirani. Smatram da je uprava kluba ovog ljeta odradila izvrstan posao, većina ekipe ostala je na okupu što je jako pozitivno. Vjerujem da ćemo uz trenera Matoševića u novoj sezoni svojim radom ostvariti sve ciljeve, kazao je Jeličić.

Tin Tomljanović dodao je kako je velika čast igrati u ovako velikom klubu, ali i privilegija za mladog igrača da zaigra u Premijer ligi.

– Zahvaljujem Zametu na nastavku suradnje i veseli me što ću i u novoj sezoni ostati u klubu te imati priliku opravdati dano povjerenje. Vjerujem da će uz novog trenera i stručni stožer te uz dobro odrađene pripreme doći i ulazak u Ligu za prvaka, dodao je Tomljanović.

error: Content is protected !!