Safe In Sport – RSS najavljuje drugu radionicu razmjene iskustava među trenerima

Druga radionica u sklopu koje će se održati i niz predavanja te praktične vježbe o važnosti pravilnog izvođenja pliometrijskih vježbi posebno namijenjenim mladim sportašima održat će se 24. i 25. listopada.

Rijeka – Prva radionica razmjene iskustava projekta Safe In Sport održana je u turskom gradu Karasu od 2. do 5. srpnja. Teoretski dio radionica održat će se u Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci, a praktični dio u atletskoj dvorani na Kantridi.

U ime Riječkog sportskog saveza, koji je ujedno i nositelj ovog projekta financiranog iz Erasmus+ programa Europske unije, na prvoj radionici bili su prisutni treneri iz riječkih sportskih klubova.
Druga radionica u sklopu koje će se održati i niz predavanja te praktične vježbe o važnosti pravilnog izvođenja pliometrijskih vježbi posebno namijenjenim mladim sportašima održat će se 24. i 25. listopada s početkom u 9:30 sati te će, kao i na prvoj radionici, prisutni biti i treneri riječkih košarkaških, atletskih, odbojkaških i drugih sportskih klubova, kao i predstavnici klubova iz Bugarske i Turske. Tijekom radionice će biti snimljen i kratki video s demonstracijama vježbi koji će naknadno biti dostupan i online. Suradnik RSS-a u projektu koji traje do 31.prosinca je Atletski klub „Kvarner“.

error: Content is protected !!