Sajam ”100% Natural“ – Prirodni proizvodi, zdravlje i energetska učinkovitost od 9. do 12. travnja u Rijeci!

sajam_natural_2015_medijski

Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo. Posjet sajmu i panel predavanjima, prezentacijama i radionicama u potpunosti je besplatan.

Rijeka – Mjesec dana dijeli nas od prvog izdanja međunarodnog eko sajma „100% Natural“, koji će se u organizaciji Klik marketinga, održati od 9. do 12. travnja 2015. u Tower Centru Rijeka. Na sajmu 100% Natural predstavit će se izlagači iz Hrvatske ali i iz regije ( Slovenija, BiH, Srbija…) koji će riječkoj publici ponuditi prirodne proizvode, eko certificirane proizvode, kozmetiku, prirodne materijale i ukrase, usluge i proizvode povezane uz energetsku učinkovitost i recikliranje.

Tako ćete na sajmu 100% Natural, podijeljenom u tri kategorije („Hrana iz prirode“, „Ljepota kroz zdravlje“, „Udobnost življenja“) pronaći vrijednih ruku djela – voće i povrće, med, sjemenke, lavandu, proizvode od konoplje, organske čajeve i kave, prerađevine bez šećera i pesticida, zdrava pića sa zelenim certifikatima, destilatore, dehidratore, patentirane setove za cijeđenje orašastih plodova, sokovnike na hladno prešanje, prirodnu kozmetiku. Također, masaže, terapije, vježbe i tretmani kao i razne sportske aktivnosti dio su sajma koji promiče zdrav duh i tijelo.

U programskom dijelu sajma održat će se predavanje o prirodnom zdravlju i tradicionalnoj medicini, prezentacija zvučne terapije i zvučne masaže, radionica yoge lica i hormonalne yoge, predavanje o aromaterapiji u trudnoći i porodu, radionica o prirodnoj kozmetici koju će održati studenti biotehnologije, edukacije o štetnosti azbesta, načinima uklanjanja i zbrinjavanja, predavanje o zaštiti okoliša i selektivnom odvajanje otpada, radionica o platnenim pelenama te eko priča za djecu.

Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja vezane uz zaštitu okoliša, pa ćete tako na 100% Naturalu moći saznati kako živjeti u skladu s prirodom, kako uštediti i učinkovito raspolagati energijom a istovremeno očuvati prirodu.

Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo. Posjet sajmu i panel predavanjima, prezentacijama i radionicama u potpunosti je besplatan.

Za sajam vlada veliki interes izlagača, pa su prijave za sudjelovanje produžene do 15. ožujka. Prijaviti se možete putem e-maila info@klik-marketing.hr

Sajam su prepoznali i medijski ga podržavaju: PodUckun.net, Naturala.hr, Agroklub.com, Žena.hr, Alternativa.hr, Drumtidam.com, Radio Rijeka,La Voce del Popolo, Rijeka Klik, Moja Rijeka, Totalni FM Rijeka, Kvarner News, Teklić, Soundset Trsat, Kigo.hr i Pomorski radio Bakar.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net