Sajam dječje opreme Kupi-Prodaj-Zamijeni @ Opatija

Liburnija.net: Sajam dječje opreme 'Kupi – prodaj – zamjeni' @ Opatija

Liburnija.net: Sajam dječje opreme 'Kupi – prodaj – zamjeni' @ Opatija

Imate hrpu igračaka, odjeće i raznorazne dječje opreme koju je vaše dijete preraslo ili više ne koristi? Umjesto da skuplja prašinu i zauzima prostor, donesite nepotrebne stvari u Opatiju na sajam Kupi – Prodaj – Zamijeni i prodajte ih ili zamijenite za ono što vašem djetetu treba.

Opatija – Opatijska udruga za promicanje zdravog života ”Spiritus movens” organizira sajam pod nazivom Kupi – Prodaj – Zamijeni, na kojem će glavni artikli ”trgovanja” biti dječja oprema, odjeća i igračke.

– Zamisao je da roditelji prodaju suvišnu dječju opremu, igračke i odjeću ili je zamijene za neki artikl koji im je potreban. Na taj se način ne samo rješavaju nepotrebnih stvari koje im zauzimaju životni prostor, već u ovo vrijeme recesije ostvaruju povrat dijela sredstava koje su uložili u skupu dječju odjeću, igračke i opremu, kazali su organizatori.

Sajam će se održati ove subote, 08. rujna, od 11 i 30 do 13 i 30 sati u prostoru sportske dvorane hotela Opatija, a sudjelovanje je besplatno i za kupce i za izlagače.

– Nadamo se da će svi po povoljnoj cijeni naći neki proizvod koji će im trebati u budućnosti. Sajam ima i društveno-odgojnu komponentu, jer sudjelujući sa svojim roditeljima na sajmu, djeca uče kako čuvati stvari za buduće naraštaje i tako ih maksimalno iskoristiti, zaključuju organizatori.

Izlagači se mole, zbog organizacije prodajnog prostora, najaviti svoj dolazak barem jedan dan unaprijed na broj telefona – 098/629 337.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net