Sajam dječje opreme Kupi-Prodaj-Zamijeni @ Opatija

Arhiva

Arhiva

Sajam ima i društveno-odgojnu komponentu, jer sudjelujući sa svojim roditeljima na sajmu, djeca uče kako čuvati stvari za buduće naraštaje i tako ih maksimalno iskoristiti.

Opatija – Opatijska udruga za promicanje zdravog života ”Spiritus movens” organizira sajam pod nazivom Kupi – Prodaj – Zamijeni, na kojem će glavni artikli ”trgovanja” biti dječja oprema, odjeća i igračke.

– Zamisao je da roditelji prodaju suvišnu dječju opremu, igračke i odjeću ili je zamijene za neki artikl koji im je potreban. Na taj se način ne samo rješavaju nepotrebnih stvari koje im zauzimaju životni prostor, već u ovo vrijeme recesije ostvaruju povrat dijela sredstava koje su uložili u skupu dječju odjeću, igračke i opremu, kazali su organizatori.

Četvrto izdanje sajma održat će se sutra, 08. veljače, od 11.30 do 13 i 30 sati u prostoru sportske dvorane hotela Opatija, a sudjelovanje je besplatno i za kupce i za izlagače, ali se je potrebno najaviti unaprijed radi rezervacije mjesta, a sve informacije možete dobiti na 098/629-337.

– Nadamo se da će svi po povoljnoj cijeni naći neki proizvod koji će im trebati u budućnosti. Sajam ima i društveno-odgojnu komponentu, jer sudjelujući sa svojim roditeljima na sajmu, djeca uče kako čuvati stvari za buduće naraštaje i tako ih maksimalno iskoristiti, zaključuju organizatori.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!