Sajam dječje opreme @ Opatija

roda…sudjelovanje na sajmu je besplatno i za izlagače i za kupce…
…kupi – prodaj – zamjeni, sve navedeno može se obaviti u prostoru sportske dvorane hotela ”Opatija“…

Opatija – Udruga za promicanje zdravog života ‘Spiritus movens’ uz pokroviteljstvo Grada Opatije jednom mjesečno, subotom, organizirat će sajam pod nazivom Kupi – Prodaj – Zamijeni.
Prvi sajam održat će se sutra, u subotu, 12. studenog od 10,30 do 12,30 sati u prostoru sportske dvorane hotela ”Opatija“, a sudjelovanje na sajmu je besplatno i za izlagače i za kupce.
– Zamisao je da roditelji prodaju suvišnu dječju opremu, igračke i odjeću ili je zamijene za neki artikl koji im je potreban. Na taj se način ne samo rješavaju nepotrebnih stvari koje im zauzimaju životni prostor, već u ovo recesijsko vrijeme ostvaruju povrat dijela sredstava koje su uložili u skupu dječju opremu, igračke i odjeću. Svaki roditelj zna da je to nemali izdatak! Osim toga, možda po povoljnoj cijeni pronađu neki proizvod koji će im trebati u budućnosti. Sajam ima i društveno-odgojnu komponentu jer sudjelujući sa svojim roditeljima na sajmu, djeca od malih nogu uče kako čuvati stvari za buduće naraštaje koji ih mogu rabiti i na taj ih način maksimalno iskoristiti, poručili su iz udruge ‘Spiritus movens’.
Organizatori ovim putem apeliraju na izlagače, da zbog organizacije prodajnog prostora, najave svoj dolazak barem jedan dan unaprijed na broj telefona: – 098/629 337 – Milena.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!