Šajeta večeras nastupa na Riječkoj zvečki, a prije i nakon koncerta publiku će zabavljati Davor Lukas Bajo

Prije i poslije Šajete zabavljat će nas jedan, jedini Davor Lukas Bajo iz Fita! Na programu će biti legendarna lista još iz vremena omiljenog mjesta za izlazak – Arce Fiumane, najavili su organizatori.

Rijeka – Dražen Turina Šajeta nastupit će sutra na trenutačno najatraktivnijem festivalu u gradu – Riječkoj zveči, odnosno Vežičkim ljetnim noćima. Opatijski kantautor, prema najavi u parkiću na Vežici mogao gi se „ukazati“ oko 21.30 sati, no s obzirom da se u isto vrijeme igra utakmica Rijeke i Aberdeena, valja očekivati i kašnjenje u početku koncerta.

– Pridružite nam se u četvrtak 15. kolovoza s početkom od 21.30 sati na Vežici gdje ćemo se opustiti u odličnoj atmosferi uz svima poznate evergreen hitove Šajete! Prije i poslije Šajete zabavljat će nas jedan, jedini Davor Lukas Bajo iz Fita! Na programu će biti legendarna lista još iz vremena omiljenog mjesta za izlazak – Arce Fiumane, obogaćena i nekim recentnim hitovima, koji će nas zagrijati za feštu i zabavljati u noć! Standardno dobra ponuda pića, koktela i hrane te još jedna nezaboravna vežička ljetna noć, najavili su organizatori.

Ulaz na koncert je slobodan.

error: Content is protected !!