Sanja Markušić od listopada u LRH @ Opatija

sanja_markusic_sm…Markušić u LRH prelazi nakon karijere u Milenij hotelima…
…u nastavku teksta pročitajte profesionalne biografije novoizabranih članova Uprave LRH…

Opatija – Kadrovske promjene u Liburnia Riviera Hotelima nisu stale tek na Upravi tvrtke, već je novim imenom ojačan i sektor odnosa s javnošću.
Naime, od 1. listopada na poziciji direktora korporativnih komunikacija LRH počinje raditi dosadašnja PR-menadžerica Milenij hotela Sanja Markušić.
– Na novoj poziciji bit ću zadužena za odnose s javnošću (PR) čitave grupacije i evente. Dolazim u Liburnia Riviera Hotele u vrlo interesantnom trenutku kada se tvrtka restrukturira i repozicionira na tržištu što će rezultirati i snažnijim razvojem Opatije kao vodeće turističke destinacije u Hrvatskoj, kazala je Markušić.
Sanja Markušić završila je MBA iz međunarodnog poslovanja na Schiller International University u Madridu 2004. godine. Prije karijere u marketingu, deset je godina radila u domaćim i međunarodnim medijima kao urednica i reporterka te u TV produkciji. U Zagrebu je 1999. godine završila studij politologije. Osim navedenih profesionalnih referenci, kao predstavnica Milenij hotela bila članica Vijeća i Skupštine TZ Opatije te Skupštine TZ Kvarnera.
Liburnia Riviera Hoteli iz Opatije potvrdili su jučer, novu peteročlanu Upravu tvrtke, koju čine predsjednik Uprave Igor Šehanović i članovi Giorgio Cadum, Daria Skansi, Dino Hrelja i Robert Ferlan. Time je završen proces formiranja nove Uprave od dolaska većinskog vlasnika SN Holdinga d.d. u ljeto 2010. te je započelo restruktuiranje i tržišno repozicioniranje najveće hotelske kuće na Kvarneru. Novu Upravu čine redom profesionalci koji su posljednjih 15-ak godina proveli ponajprije u hotelijerstvu, vodeći i razvijajući danas uspješne hotelske kuće u Hrvatskoj.
Predsjednik Uprave LRH Igor Šehanović diplomirao je na Fakultetu ekonomije i turizma u Puli i poslovni background ima u financijskom poslovanju: bio je član Uprave Riviera Holdinga iz Poreča obavljajući niz funkcija vezanih uz financije, računovodstvo, kontroling i investicije. Šehanović je sudjelovao u vođenju, restrukturiranju i razvoju raznih tvrtki iz područja turizma, trgovine i industrijske proizvodnje. Trenutno priprema doktorsku disertaciju iz područja sinergije operacijskog, marketinškog i financijskog managementa pri investiranju u hotelijerstvu.
Giorgio Cadum diplomirao je na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, a magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Cadum ima više od 15 godina iskustva u hotelijerstvu: znanje je stekao u tvrtkama Riviera Poreč i Valamar gdje je obnašao funkciju direktora prodaje i marketinga zaduženog za Rivera Poreč te direktora grupne prodaje za čitavu grupaciju Valamar (zadužen za grupnu prodaju pet destinacija Poreč, Rabac, Krk, Dubrovnik i Pag). Od studenog 2010. savjetnik je uprave LRH za prodaju i marketing, a od veljače 2011. direktora je prodaje i marketinga. Trenutno priprema doktorsku disertaciju iz područja managementa.
Robert Ferlan član je Uprave zadužen za financije, računovodstvo, razvoj i nabavu s dugogodišnjem iskustvom u hotelsko-turističkom biznisu. Rođeni Opatijac, Ferlan je po završetku Ekonomskog fakulteta u Rijeci radio u opatijskom Kvarner Expressu. Obnašao je funkciju predsjednika Uprave hotelske kuće Punta Skala d.d. i člana Uprave najveće hotelske tvrtke na južnom Jadranu Dubrovnik – Babin Kuk d.d. Prije dolaska u LRH, radio je na razvojnim i investicijskim projektima u tvrtki Arsenal Holdings d.o.o. iz Zadra koja je vlasnik hotelske kompanije Ilirija d.d. iz Biograda na moru. U LRH obnaša funkciju direktora sektora razvoja i nabave.
Dino Hrelja član je Uprave zadužen za hotelske operacije. Završio je Fakultet za turistički i hotelski menadžment u Opatiji i profesionalno iskustvo vezao je uz hotelske operacije od najniže razine do direktora hotela. Započeo je u Riviera Holdingu upravljajući hotelima Pical i Diamant u Poreču i vodeći hotelsko naselje Brulo. 2007. prelazi u tvrtku Falkensteiner kao generalni direktor i član Uprave hotela Punat te generalni direktor Falkensteiner hotela Therapie u Crikvenici. Od veljače 2011.savjetnika je Uprave LRH i direktor sektora hotelskih operacija.
Daria Skansi diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu i radila je kao savjetnik za ljudske resurse u nekoliko poslovnih sektora. Znanje je stekla radeći u Agrokoru kao direktor ljudskih potencijala Koncerna, a posljednjih osam godina provela je na istovjetnoj funkciji u farmaceutskoj industriji. Od početka 2011. Daria Skansi je u LRH zadužena za razvoj ljudskih potencijala.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Imenovana nova Uprava Liburnia riviera hotela

error: Content is protected !!