Šarac: Najpoštenije bi bilo da Prenc i Frlan u Vijeću podrže opciju koja uspije dati načelnika @ Matulji

Alen Ružić, Miodrag Šarac i Dunja Šimić

Alen Ružić, Miodrag Šarac i Dunja Šimić

Šarac je dodao kako je ekipa okupljena oko ideje Bolji Matulji u dva mjeseca uspjela stvoriti pobjednički tim, te kako je to jamac da u dvanaest mjeseci može Matuljcima osigurati kvalitetniji život.

Matulji – Hvala svim biračima koji su glasali za ekipu Boljih Matulja na podršci i potpori, hvala svim biračima i glasačima koji su izašli na izbore i pokazali nam da žele promjene. Rezultati izbora jasno pokazuju kako su većina stanovnika želi ambicioznije Matulje, Matulje koji su bolje komunalno uređeni, žele Matulje koji imaju besplatne udžbenike i kvalitetno obrazovanje. Čak 62 posto birača glasalo je protiv bivšeg načelnika i to puno govori, poručio je Miodrag Šarac, kandidat za načelnika općine Matulji, na konferenciji za medije održane nakon jučerašnjeg prvog izbornog kruga. Šarac je u drugi krug ušao s laganom prednošću nad dosadašnjim načelnikom Marijom Ćikovićem, a iz utrke je ispao kandidat koalicije PGS-IDS Mladen Prenc.

Šarac je dodao kako je ekipa okupljena oko ideje Bolji Matulji u dva mjeseca uspjela stvoriti pobjednički tim, te kako je to jamac da u dvanaest mjeseci može Matuljcima osigurati kvalitetniji život. Apelirao je da vrijeme do drugog kruga glasovanja, koji će biti održan u nedjelju, 3. travnja, prođe bez tenzija i raznih podmetanja.

– Bilo bi mi drago kada bi gospodin Prenc i Bruno Frlan bili dosljedni i podržali promijene koje su zagovarali u svojoj kampanji te dali javnu podršku načelničkom timu koji želi stvoriti najbolje Matulje. Pošteno od njih bilo bi staviti Matulje ispred politike i za vijeće se opredijeliti tek nakon drugog kruga, a potom podržati načelnika koji dobije povjerenje mještana Matulja, zaključio je Šarac, koji je na tiskovnoj konferenciji govorio u društvu kandidata za zamjenike, Dunje Šimić i Alena Ružića, koji su pozvali sve Matuljice koji nisu izašli na izbore da 3. travnja odaberu bolju budućnost za svoju općinu.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!