Šćike snimili novi spot s Alenom Vitasovićem – Lipa mlada snimana u Grožnjanu

scike_alen_vitasovic_spot_lipa_moja_2015 (3)

Tekst pjesme ‘Lipa mlada’ je tradicionalan, glazbu i aranžman potpisuje Tonči Horvat – Hus, a na pjesmi gostuje Alen Vitasović.

Grožnjan – Šćike, istarski etno bend nedavno su snimili novi spot i to za pjesmu ‘Lipa mlada’, na kojoj gostuje poznati istarski pjevač Alen Vitasović.

scike_alen_vitasovic_spot_lipa_moja_2015 (1)

– Vrijeme nas je poslužilo, spot je sniman u odličnom i opuštenom raspoloženju, upravo onako kako se odvija i radnja samog spota. Radnja se odvija u Grožnjanu, spot govori o jednom običnom danu društva koje se svakodnevno druži i sastaje, nove ljubavi, svađe i intrige te razne zanimljive zgode, poručili su članovi Šćika.

Tekst pjesme ‘Lipa mlada’ je tradicionalan, glazbu i aranžman potpisuje Tonči Horvat – Hus, a na pjesmi gostuje Alen Vitasović.

Spot za pjesmu ‘Lipa mlada’ je do sada treći spot Šćika. Prvi spot ‘Na gori je bura’ i drugi animirani spot ‘Zaspaj Pave’ postigli su do sada zavidan broj pregleda na You Tube-u, a Šćike su prošle godine predstavile Hrvatsku na EBU Folk festivalu u Švedskoj.

Zaslužni su za doprinos očuvanju istarske kulturne baštine i posebice popularizaciju dvoglasnog pjevanja i sviranja koje je upisano u registar nematerijalne kulturne baštine čovječanstva pri UNESCO-u.

scike_alen_vitasovic_spot_lipa_moja_2015 (2)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!