SDP-HSU: Zahvaljujemo biračima što su pokazali zrelost i nisu nasjeli na nerealna obećanja @ Matulji

sdp_hsu_postizborna_2016

– Prva stvar s kojom krećemo je gradnja komunalne infrastrukture na 100 tisuća kvadrata u Miklaviji, a kroz godinu dana tamo bi trebala niknuti prva hala, napomenuo je Ćiković te dodao da se i za vrijeme izbornog ciklusa cijelo vrijeme radilo.

Matulji – Želimo zahvalit svim stanovnicima i biračima opčine Matulji koji su izašli na izbore, a posebna zahvala ide za onih 1334 glasača koji su svoje povjerenje ukazali našoj te dali glas Mariu Ćikoviću i njegovom timu. Ovaj put imamo šansu da posložimo konstruktivno vijeće koje će raspravljati o projektima i programima s argumentima i koji neće koristi vijeće za prepucavanje, kazao je u uvodu jučerašnje tiskovne konferencije Slobodan Juračić, predsjednik matuljskog SDP-a.

– Birači su pokazali zrelost i nisu nasjeli na nerealna obećanja i priče što se može napraviti nego su prepoznali nas koji ispunjavamo dana obećanja. što smo i dokazali i u proteklih šest godina koliko smo na čelu općine Ovim putem pozivam sve birače da izađu na izbore 3. travnja te da svoje povjerenje daju Mariu Ćikoviću i njegovoj ekipi da se započeta priča može završit i da se rad nastavi dalje, dodao je Juračić.

– Zahvaljujem se svim građankama i građanima što su nam dali glas. Također, zahvala ide Udruzi umirovljenika što smo zajednički išli u akciju i mislim da smo dosta doprinijeli ovom uspjehu. Matulji imaju trećinu stanovništva starije dobi kojima treba stvoriti preduvjete za što ugodniji život, kazao je Ilija Bakić (HSU) i pozvao sve stanovnike Matulja da podrže Ćikovića da mogu nastaviti započeti rad obzirom da imaju spremne projekte.

sdp_hsu_postizbor_2016_1

Kandidat za načelnika Mario Ćiković nije krio zadovoljstvo rezultatom te je posebno apostrofirao činjenicu da sad imaju deset ljudi u vijeću koji su i u prošlom sazivu vijeća podržavali njegove projekte koje je ugradio u proračun.

– Da je bilo ovako vijeće mi bi dosada imali riješene građevinske dozvole za uređenje centra Matulja te izgradnju multimedijalnog centra s pripadajućim sadržajima – od garaže, knjižnice i čitaonice. Mislim da ovakav sastav vijeća garantira da ćemo brzo dobiti građevinske dozvole za spomenute projekte i da ćemo se kandidirat za europska sredstva te da ćemo povući dio novca za gradnju istih. Prva stvar s kojom krećemo je gradnja komunalne infrastrukture na 100 tisuća kvadrata u Miklaviji, a kroz godinu dana tamo bi trebala niknuti prva hala, napomenuo je Ćiković te dodao da se i za vrijeme izbornog ciklusa cijelo vrijeme radilo.

– Dovršava se Jankovićev dolac, uređuje nova fasada na Dječjem vrtiću Matulji, radovi na groblju u Rukavcu se privode kraju i nadam da ćemo uskoro otvarati nove objekte koje smo mi osmislili. Siguran sam da će građani ove rezultate prepoznati i izabrati mene za budućeg načelnika koji će ove projekte dogurati do kraja, rezimirao je Ćiković.

– Građani su na ovim izborima potvrdili da je naš put ispravan. Ova pobjeda nosi i veliku odgovornost, a naš tim će odmah preuzeti odgovornost, dodao je Dean Frlan te istaknuo da će novi ljudi, koji su izabrani u vijeće, donijeti svježu energiju i snagu za nastavak rada za dobrobit Matulja.

I novoizabrane vijećnice Sonja Vlah i Tatjana Margan zahvalile su na podršci te pozvali građane da podrže Maria Ćikovića i njegov tim u drugom krugu izbora dok je Eni Šebalj istaknula sve projekte koje su započeli u dosadašnjem radu, ali i napomenula što će se sve realizirati u narednom periodu.

– Mario Ćiković je osoba koja ispunjava obećanja i vjerujem da su građani to i ovaj put prepoznali, istaknula je kandidatkinja za zamjenicu načelnika Eni Šebalj te zahvalila svim biračima na podršci.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!