SDP slavi odličan rezultat Milanovića na Liburniji, Kirigin: ‘Dobiti preko 75 posto glasova je velika stvar, ali i obaveza’

Bivši premijer osvojio je uvjerljivu većinu u svim gradovima i općinama na Liburniji, osvojivši gotovo četiri petine glasova.

Opatija – Nakon velike podrške naših građana na europarlamentarnim izborima, pa izborima za Vijeća mjesnih odbora Grada Opatije sada je još jednom ukazano i veliko povjerenje SDP-ovom kandidatu, sada već predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću. Dobiti podršku od preko 75 posto Opatijki i Opatijaca koji su izašli na izbore je velika stvar, ali i velika obaveza prvenstveno kandidata kome je ukazano tako veliko povjerenje, a i nas članova koji vodimo i djelujemo u lokalnim SDP-ovim organizacijama, kazao je predsjednik SDP-a Fernando Kirigin u zahvali biračima nakon jučerašnjih izbora na kojima je Milanović osvojio poziciju predsjednika Hrvatske.

Podsjetimo, bivši premijer osvojio je uvjerljivu većinu u svim gradovima i općinama na Liburniji.

– Kao SDP-ov koorginator zadužen za Liburniju svakako moram istaknuti fenomenalan rezultat u Lovranu i Mošćeničkoj Dragi gdje je potpora našem predsjedničkom kandidatu bila 83 posto i 80 posto kao i Matuljima gdje je Zoran Milanović dobio 73 posto podrške birača izašlih na izbore. Kad bi Liburniju gledali kao zasebnu cjelinu dolazimo do fascinantne podrške od 78 posto SDP-ovom kandidatu, rekao je Kirigin.

Zahvalio je biračima, ali i svima koji su sudjelovali u kampanji.

– Kao predsjednik SDP-a Opatija, a i kao SDP-ov koordinator za Liburniju zahvaljujem se svim Opatijkama i Opatijcima, stanovnicima Liburnije, političkim aktivistima koji su radili na terenu a i svim političkim strankama i nezavisnima koji su javno stali iza našeg kandidata i dali svoj obol u ostvarivanju ovog rezultata za pamćenje, zaključio je Kirigin.

error: Content is protected !!