Sedamdesetak programskih događanja u sklopu Božićne bajke u Toweru!

bozicna_bajka_tower_centar_2015 (3)

Uz ove zabavne sadržaje Božićna bajka u Toweru može se pohvaliti s ukupno sedamdesetak programskih događanja. Svakoga dana potražite organizirane dječje programe i radionice, kao I programe za odrasle na koje je ulaz potpuno besplatan.

Rijeka – Nešto više od 10 dana dijeli nas od otvorenja najduže i najzabavnije božićne manifestacije u gradu – Božićna bajka u Toweru. Od 21. studenog u jedinstvenom prostoru Tower Centra Rijeka na više od 4.000 kvadratnih metara uređenog unutrašnjeg prostora posjetitelje očekuje nesvakidašnji zimski program koji uključuje klizalište s dodatnom ledenom stazom, posebno dekorativno uređeno božićno selo, veliku dječju zonu – igraonica s labirintima na kat i dvorcima na napuhavanje, nogometnu zonu, slatki trg, Xmass caffe i veliki božićni sajam.

– Dok će neki iskušavati svoje vještine na klizaljkama u romantičnim “vožnjama” po dosad ne viđenom klizalištu na toplom, nogometna zona svojim će atrakcijama zasigurno privući veliki broj kako mlađih tako i starijih ljubitelja nogometa. U nogometnoj zoni moći će se okušati u pucanju na elektronički gol ili u brzini trčanja i reakcije u dribbling areni. Uz ove zabavne sadržaje Božićna bajka u Toweru može se pohvaliti s ukupno sedamdesetak programskih događanja. Svakoga dana potražite organizirane dječje programe i radionice, kao I programe za odrasle na koje je ulaz potpuno besplatan, poručili su organizatori.

Na ukupno 19 kreativnih radionica za djecu moći će se naučiti izraditi čizmice za Sv. Nikolu, kuglice za bor, vunene kapice, pahuljice, snjegoviće od papira, pinjate od bombona itd. Osim besplatnih radionica održavat će se nastupi dječjih zborova i gostovanje predstava. Za odrasle će svaku večer biti organiziran DJ program, a petkom i subotom live acoustic svirke. Za program otvorenja bit će zadužen Klub sinkroniziranog klizanja – Zagrebačke pahuljice, sa svojim spektakularnim programom na ledu.

– U brojkama to izgleda ovako: 30 plesnih nastupa, 19 kreativnih radionica za djecu, 12 live svirki, 5 dječjih predstava, 4 dječja koncerta i 3 plesna igrokaza. A tu su još i druženje s maskotama, igranje društvenih igara, nagradne igre i….vi! Ukoliko želite sudjelovati u programu Božićne bajke u Toweru – pjevate, svirate, glumite, plešete, izvodite trikove ili nešto drugo, slobodno nam se javite na bozic@klik-marketing.hr i uživajmo zajedno u najveselijim božićnim blagdanima dosad, rezimirali su organizatori.

klizem_tower_centar

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!