Seminar Klausa Kobjolla @ Opatija

liburnijanet_klaus_presica_sm…cjelodnevni seminar najnagrađivanijeg hotelijera, restoratera i poduzetnika Europe…
…sedam puta najbolji kongresni hotel, tri puta najbolji njemački poslodavac, najbolji europski poslodavac, brojne nagrade za kvalitetu i kvalitetni menadžment…

Opatija – Na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji predstavljen je cjelodnevni seminar najnagrađivanijeg hotelijera, restoratera i poduzetnika Europe Klaus Kobjoll koji će gostovat u Opatiji, u Grand hotelu ‘4 opatijska cvijeta’, 31. ožujka 2011.
Na tiskovnoj konferenciji sudjelovali su organizator Adriano Požarić iz tvrtke Info lab, Jasna Doričić Sanković u ime TZ Opatija i grada Opatije, prof. dr. sc. Heri Bezić- dekan Ekonomskog fakulteta, prof. dr. sc. Sandra Janković – prodekanica na fakultetu za Turistički i hotelski menadžment u Opatiji, direktorica marketinga hotela Milenij Sanja Markušić te Elvira Marinković Škomrlj glasnogovornica Sveučilišta u Rijeci.
– Iza Klausa Kobjolla stoji iskustvo i praktični primjeri koje prenosi na seminaru – iskoristite priliku i naučite što je usluga više, kako povećati prihod, kako se nositi s krizom, kako zaposliti najbolje djelatnike i kako ih motivirati. Osim što će odražati cjelodnevni seminar, g. Klaus Kobjoll, svoja poslovna iskustve prenijeti će i studentima već slijedećeg dana na kratkom predavanju, dodao je Adriano Požarić, organizator seminara.
Seminar organizira tvrtka Info lab, izdavač časopisa Turizam info, uz pomoć Fakulteta za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, Ekonomskog fakulteta u Rijeci, grada Opatije i Hotela Milenij.
Sedam puta najbolji kongresni hotel, tri puta najbolji njemački poslodavac, najbolji europski poslodavac, brojne nagrade za kvalitetu i kvalitetni mendžment, te je prvi hotelijer, u Njemačkoj, koji je u vlastiti objekt uveo je uveo ISO standard. Višestruko nagrađivani ugostitelj, autor bestselera ‘Srdačnost kao roba’, u kojem iznosi vlastita iskustva u stvaranju uspješnog ugostiteljskog poduzeća te najbolji njemački poslodavac.

Liburnija.net: Sanja Markušić, Jasna Doričić Sanković, prof. dr. sc. Heri Bezić, , prof. dr. sc. Sandra Janković, Adriano Požarić i Elvira Marinković Škomrlj na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji

Liburnija.net: Sanja Markušić, Jasna Doričić Sanković, prof. dr. sc. Heri Bezić, , prof. dr. sc. Sandra Janković, Adriano Požarić i Elvira Marinković Škomrlj na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji


SEMINAR SA 100% PRAKTIČNIM PRISTUPOM
Ovaj hotelsko – ugostiteljski mag, kako ga nerijetko nazivaju, hrvatskim će turističkim djelatnicima otkriti kako poslovati bolje, odnosno kako uskladiti investicije, marketing i prodaju te ono što je najvažnije i po čemu je Kobjoll i najpoznatiji a to je motivacija djelatnika.
Kobjoll je inače, tijekom 40 godišnje uspješne karijere, bio vlasnik 12 ugostiteljskih objekata, autor je sedam knjiga i član Kuće slavnih govornika. Poznat je postao po uspjehu koji je postigao sa svojim hotelom Schindlerhof sagrađenim 1984. godine u selu Boxdorf kraj Nürnberga koji je sedam puta nagrađen za najbolji njemački kongresni hotel.
Prvi ugostiteljski objekt Kobjoll je otvorio s 22 godine i od tada mu sve ide samo ‘uzlaznom putanjom’. Za to zaslužnim najviše smatra prvenstveno kvalitetu usluge u svojim ugostiteljskim objektima i dobre odnose sa zaposlenicima. Napomenimo kako je Kobjoll dvije godine proglašen najboljim njemačkim poslodavcem te najboljim europskim poslodavcem.
– Povećanje kvalitete usluge ne mora značiti i velika ulaganja, može biti riječ samo o detaljima kao što su dobrodošlica sa čašom šampanjca, vremenska prognoza za dane tijekom kojih će gost boraviti u hotelu odložena na jastuk i slično, ističe često Kobjoll. Kao najbolji njemački poslodavac, smatra i da se odnosi sa zaposlenicima moraju njegovati jer ako zaposlenik nije zadovoljan, neće biti ni gost, a time ni poslodavac. Zaposlenike, navodi u svojim predavanjima, treba stalno motivirati, međutim važno je znati i odabrati prave i kvalitetne ljude. Njegovi zaposlenici prolaze niz provjera prije nego što postanu dio tima a to mogu samo oni najbolji.
Posljednjih godina u hotelijerstvu, mišljenja je Kobjoll, veliki uspjeh postižu i oni koji se usko specijaliziraju. On se, primjerice, orijentira na kongresni turizam – u svoj hotel prima samo poslovne ljude i u tome je, pokazuju brojne nagrade, najbolji.
Liburnija.net: Klaus Kobjoll

Liburnija.net: Klaus Kobjoll


SEMINAR ZA SVE PODUZETNIKE
– Destinacija više ne igra glavnu ulogu jer prirodne ljepote imaju svi. Ljudi se danas na neko mjesto vraćaju zbog zadovoljstva uslugom i atmosfere nekog prostora. Zato, zaboravite što o vašem hotelu govore profesionalci ili kolege, najvažnije je što o njemu misle gosti, jer će s vremenom hotel postati glavno odredište putnika a ne destinacija, poručuje.
Na seminaru Klausa Kobjolla u Opatiji dobrodošli su svi, a najviše je namijenjen turističkim djelatnicima, odnosno hotelskim menadžerima, vlasnicima malih obiteljskih hotela, restoraterima, vlasnicima i zaposlenima u turističkim agencijama, direktorima turističkih zajednica, menadžerima u marinama i nacionalnim parkovima te svima koji su uključeni u poduzetničke aktivnosti. Svi oni saznat će, između ostalog, kako povećati prihod, kako i kada treba investirati, kako se nositi s krizom, kako zaposliti kvalitetne djelatnike, kako izračunati cijenu sobe s obzirom na investiciju, kako motivirati djelatnike da rade kao tim, kako doći do željenih gostiju te kako stvoriti turizam osjećaja. Klausu Kobjollu će se moći postavljati pitanja tijekom pauze.
Sve informacije vezane uz seminar, kao i prijavnicu za sudjelovanje na istom, možete pronaći na ovom linku
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net