Seminar majstora Zdenka Domančića u Opatiji

zdenko-domancicOpatija – Za poznatog i svjetski priznatog iscjelitelja Zdenka Domančića znaju širom planeta svi oni koji su iz bilo kojih zdravstvenih razloga trebali njegovu pomoć. A takvi se broje na stotine tisuća kojima je zajedno sa svojim učenicima Domančić pomogao u trideset godina iscjeliteljskog rada. Metoda Zdenka Domančića poznata je javnosti zahvaljujući njegovoj suradnji sa znanstvenicima te sudjelovanju na raznim znanstvenim i istraživačkim projektima na kojima je uz vlastiti doprinos istraživanju, potvrdio uspješnost svoje metode što je izuzetno značajno za tretiranje najtežih bolesti današnjice. Postupak iscjeljivanja koji je majstor nakon godina istraživanja i testiranja postavio i koji se danas uspješno primjenjuje poznat je pod nazivom “bioterapija po metodi Zdenka Domančića”.
Iako je tijekom trideset godina rada pomagao i izliječio stotine tisuća pacijenata diljem svijeta gdje je boravio i radio, a među njima i poznatim imenima iz svijeta politike, glazbe i sporta, u hrvatskoj javnosti više se saznalo početkom 2008. godine nakon tretiranja hrvatske rukometne reprezentacije, posebice nakon ozdravljenja rukometaša Ivana Balića.
Osim privilegiranih terapeuta koji rade u timu Zdenka Domančića u Sloveniji, znanje o metodi dostupno je svima koji žele saznati više. Kako bi svoja znanja o metodi prenosio na druge, Domančić je pred dvadeset godina osnovao školu koju pohađaju učenici iz cijeloga svijeta. U želji da pomognu svojim bližnjima, nakon što se se uvjerili u djelotvornost metode, više tisuća učenika uspješno je završilo školovanje za bioterapeuta. Brojni novinski članci, TV emisije i intervjui svjedoče o rasprostranjenosti, zastupljenosti i uspješnosti metode. U zemljama EU takav rad reguliran je zakonskom regulativom a u nekim zemljama “bioterapija po metodi Zdenka Domančića” službeno je priznata.
Školovanje za bioterapeuta odvija se u tri semestra. Prije dobivanja Potvrde o završenom školovanju svaki diplomant potpisuje Kodeks kojeg se mora pridržavati prilikom izvođenja metode. Potpis je ujedno i uvjet da bi Majstor učeniku uručio diplomu “bioterapeut po metodi Zdenka Domančića”. (više o tijeku školovanja na www.domanciczdenko.eu).
Brojni zainteresirani za školovanje imali su priliku u prosincu 2009. godine sudjelovati na seminaru za 1. stupanj školovanja po prvi puta održan u Hrvatskoj, u Opatiji. Hotel
Opatija u Opatiji, u kojem se od početka 2009. godine odvijaju terapije koje izvode terapeuti – učenici Zdenka Domančića, ugostio je tako od 08.-10.12. 2009. sedamdesetak seminaraca. Seminar je vodio osobno Zdenko Domančić sa svojim suradnicima-predavačima.
Zbog iznimno velikog interesa i novo prijavljenih sudionika, seminar će se održati i u novom terminu, od 08. – 10. siječnja 2010. godine.
Informacije o seminaru u siječnju i upisi vrše se na www.bioterapija-zd.com ili br.mob. 091 766 2382.
Ines Greblo

error: Content is protected !!