Seminar o ZUP-u u vili Antonio

lungo_mare5Opatija – U utorak, 1. prosinca u 9 sati u Vili Antonio započinje seminar o primjeni novog Zakona o općem upravnom postupku (ZUP), namijenjen rukovodećim službenicima državne uprave i lokalne samouprave u Primorsko-goranskoj, Istarskoj, Karlovačkoj i Ličko-senjskoj županiji. Osim Opatije, Zagreb, Split i Osijek domaćini su regionalnih seminara o novom ZUP-u, koji na snagu stupa 1. siječnja 2010., nakon 53 godine primjene važećeg ZUP-a.
Organizatori seminara su OECD (Organizacija za ekonomsku suradnju i razvitak) – program Sigma (Support for Improvement in Governance Management in Central and Eastern European Countries. – Potpora unapređenju upravljanja u zemljama Srednje i Istočne Europe) te hrvatsko Ministarstvo uprave. Seminar je planiran za osamdesetak polaznika.
Na opatijskom seminaru predaju Anke Freibert (Sigma), dr. Dragan Medvedović (Pravni fakultet u Zagrebu), dr. Dario Đerđa (Pravni fakultet u Rijeci), dr. Alen Rajko (Grad Opatija) i Mirjana Švajcer (Ministarstvo uprave).
I.M.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net