Seminar 'Zadovoljni gosti Opatijske rivijere 2012.'


Cilj seminara je podići razinu kvalitete u pružanju ugostiteljsko-turističkih i svih ostalih usluga gostima Opatijske rivijere i podići razinu zadovoljstva gostiju Opatijske rivijere.

Opatija – Slijedeći tjedan, 23. i 24. veljače, u hotelu ”Ambasador“, održat će se 3. seminar za pružatelje usluga u turizmu pod nazivom ”Zadovoljni gosti Opatijske rivijere 2012“.
– Cilj seminara je podići razinu kvalitete u pružanju ugostiteljsko-turističkih i svih ostalih usluga gostima Opatijske rivijere i podići razinu zadovoljstva gostiju Opatijske rivijere. Seminar je besplatan za polaznike. Financiraju ga turističke zajednice, a prijave se do utorka 21. 02. 2012. mogu još uvijek poslati prof. dr. sc. Vladi Galičiću na Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija na mail: vladog@fthm.hr, poručili su iz Turističke zajednice grada Opatije.
Prijava je preduvjet za dobivanje Uvjerenja o završenom seminaru. Organizatori seminara su Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Grad Opatija, Turistička zajednica grada Opatije, Udruženje obrtnika Opatija te Turističke zajednice općina Mošćenička Draga, Lovran i Matulji.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!