Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda u sportskoj dvorani Marino Cvetković

Sajam vjenčanja će i ove godine podržati nacionalni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj.

Opatija – Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 17. i 18. studenoga, u prostoru sportske dvorane Marino Cvetkoviću u Opatiji. Dva dana događanja začinjeni su modnim revijama, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe.

Sajam vjenčanja će i ove godine podržati nacionalni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u dobrotvornoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima. Projekt će podržati i brojne poznate osobe poput Danijele Gračan, Vedrane Linardić, Jelene Urukalo Murina, Elene Jung, Ivane Delač, Ivane Paris, Majde Šušelj Tare, Ide Štimac, te ostalih gostiju iznenađenja, koji će na subotnjoj gala reviji prošetati pistom uz modele.

Posebni gosti Sajma vjenčanja bit će mlade glazbene zvijezde Mateo Pilat i Anezi, koji će počastiti publiku svojim osebujnim glasom.

error: Content is protected !!