Simon Rožman danas ima ‘vatreno krštenje’ u Varaždinu: ‘Ta ekipa se ne predaje, dobili su Dinamo, ali mi idemo na pobjedu’

Promjena trenera i igrači “uhvaćeni” u “medijskom vrtlogu” s jedne strane nose razlog za brigu, no optimizam Slovenca na riječkoj klupi ipak je jači od briga.

Rijeka – U prilično “burnim” okolnostima HNK Rijeka gostuje sutra u Varaždinu, kod protivnika koji je u prošlom kolu srušio “atomski Dinamo”. Promjena trenera i igrači “uhvaćeni” u “medijskom vrtlogu” s jedne strane nose razlog za brigu, no optimizam Slovenca na riječkoj klupi ipak je jači od briga.

– Upoznajem se s ekipom i vidim u igračima jaku želju prema napretku i dokazivanju, pogotovo mi se sviđa njihova energija u ovom zahtjevnom razdoblju. Svaka promjena je teška, ali igrači su to odradili maksimalno profesionalno. Sutra je utakmica i očekujem i tražim od njih maksimalno zalaganje, kazao je riječki trener Rožman, istaknuvši da su svi riječki nogometaši zdravi, osim Raspopovića i Velkoskog koji su već prije bili „van stroja“.

No, za razliku od igrača, na ovoj utakmici neće sudjelovati – trener.

– Nemam pravo biti na klupi zbog isključenja koje sam bio zaradio u posljednjoj utakmici u svom prošlom klubu, tako da nam je to dodatna otegotna okolnost. No, igrači su maksimalno motivirani da pokažu svoju kvalitetu. Varaždin je, po onome što smo analizirali, jako dobro organizirana ekipa. Rezultati pokazuju da su ekipa koja se ne predaje, prošlo kolo pobijedili su Dinamo što znači da su ozbiljni, a to će od nas tražiti maksimalnu koncentraciju. Ali mi idemo na pobjedu, kazao je Rožman.

error: Content is protected !!