Sjedište turističke zajednice mjesta Ičići na novoj adresi @ ACI marina

aci_marina_icici

Umjesto svečanog otvorenja, sredstva će se iskoristiti za prigodno događanje ”Badnjak u Ičićima”, koje će se održati 24. prosinca u prijepodnevnim satima ispred Turističkog ureda.

tzm_icici_aci_2015

Ičići – Turistička zajednica mjesta Ičići, u sklopu koje djeluje Turistički ured i Turističko informativni centar, preseljeni su na novu adresu Liburnijska 7a, u sklopu ACI marine.

Kako u Ičićima nema prostora bez dodatnog ulaganja koji bi mogao biti u funkciji ovakve namjene, preseljenjem su se smanjili troškovi, jer je ACI d.d. ponudio potpuno namješteni prostor za manju cijenu od dosadašnjeg. Na ovaj način iskoristila se prilika za adekvatnim uredom i informativnim centrom koji je sada prikladan za goste i sve posjetitelje.

Umjesto svečanog otvorenja, sredstva će se iskoristiti za prigodno događanje ”Badnjak u Ičićima”, koje će se održati 24. prosinca u prijepodnevnim satima ispred Turističkog ureda, zajedno sa gostima, koji su ove godine u Ičićima dosegli 100.000 noćenja i to u najvećem postotku u privatnom smještaju.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!