Škola plivanja na Tomaševcu – GDCK Opatija i KŠR Gorovo počeli s edukacijom za djecu predškolskog uzrasta

Iduća grupa Škole plivanja počinje s obukom 15. srpnja u 9 sati. Prijave su još u tijeku, a prijaviti se možete na plaži Tomaševac.

Opatija – Hrvatski Crveni križ- GDCK Opatija i ovoga ljeta u suradnji s Klubom za športsku rekreaciju „ Gorovo“ organizira školu plivanja na plaži Tomaševac. Prva grupa djece predškolskog uzrasta tako je jučer započela petodnevnu edukaciju.

Stručni suradnici KŠS “ Gorovo“ te djelatnici Crvenog križa, uz volontere, na primjeren način za uzrast polaznika s njima su radili vježbe istezanja, vježbe zagrijavanja i sportsko rekreativne vježbe te osnove plivanja s i bez plivačkih pomagala. Kroz program Škole plivanja, djeca se upoznaju s tehnikama plivanja, oslobađaju straha od mora te uče kako se valja ponašati u moru i na plaži ( zaštita od sunca, uzimanje tekućine i ekološka osviještenost). Prva grupa polaznika škole plivanja ovog petka dobit će diplome i prigodne poklone. Iduća grupa Škole plivanja počinje s obukom 15. srpnja u 9 sati. Prijave su još u tijeku, a prijaviti se možete na plaži Tomaševac.

error: Content is protected !!