ERSTE AD

Školska sportska dvorana odlukom Gradskog vijeća ponijet će ime Matije Katalinića @ Kastav

Matijin život primjer je nesebičnog izgaranja i altruizma. Stalno je pozivao na činjenje dobrih djela, sportsko predanje i neodustajanje. Njegov život tako može poslužiti svim sportašima cijelog kastavskog kraja kao simbol strasti i predanja – stoji u obrazloženju odluke.

Kastav – Matija Katalinić, mladi kastavski košarkaš koji je preminuo ove godine, svojim životom posvećenom drugima tijekom kojeg je pokrenuo brojne humanitarne aktivnosti, inspirao je mnoge. Sada će biti ovjekovječen lijepim priznanjem – njegovo će ime, odlukom Gradskog vijeća, ponijeti kastavska školska sportska dvorana.

– Matijin život primjer je nesebičnog izgaranja i altruizma. Stalno je pozivao na činjenje dobrih djela, sportsko predanje i neodustajanje. Njegov život tako može poslužiti svim sportašima cijelog kastavskog kraja kao simbol strasti i predanja koje će živjeti uvijek i u svima nama dokle god budemo na ijedan način povezani sa sportom i s kastavskom sportskom dvoranom, stoji u obrazloženju odluke, u kojoj se navodi i Matijin humanistički i altruistički angažman.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!