Škrokov i Škorić i dalje na čelu svojih udruga @ Opatija, Lovran

Zoran Škrokov i Mišo Škorić

Krajem veljače i početkom ožujka održani su izbori za čelnike dvije značajne udruge s liburnijskog područja – Boćarskog kluba Opatija i Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Lovran.

Opatija, Lovran – Dugogodišnji predsjednici dviju značajnih udruga s liburnijskog područja – Boćarskog kluba Opatija i Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Lovran – Zoran Škrokov i Mišo Škorić, i u sljedećem će mandatu ostati na istim funkcijama.

Naime, Škrokov je ponovno izabran za predsjednika Boćarskog kluba Opatija, a kao program rada za sljedeće dvije godine naveo je školu boćanja, natkrivanje novog četvrtog joga, organizaciju međunarodnog boćarskog turnira te sudjelovanje u ligi s dvije ekipe. Uz njega, u operativnom vodstvu kluba sudjelovat će i članovi Upravnog odbora Emilio Bošković, Milutin Kinkela, Aleksandar Korić, Kristijan Brajković, Frane Primorac te tajnik Gordan Ivković, dok su u Nazdorni odbor izabrani Anton Dapčić, Željko Staraj i Radovan Furlanić. Također, Škrokov je izabran i u Upravni odbor Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije, za čijeg je novog predsjednika nedavno izabran Miljenko Butković.

Na čelu Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Lovran četvrti mandat zaredom ostat će Milan Mišo Škorić, koji je među aktivnosti udruge u prošlom razdoblju nabrojio niz manifestacija koje su provedene u organizaciji UHBDR, ali i posebne projekte – branitelju Zoranu Marčeti pružena je pomoć u uređenju stana, organizirana je izložba slika iz Domovinskog rata u galeriji Laurus u suradnji s Časničkim zborom Opatija, obilježena je 20. godišnjica pada Vukovara, te niz drugih. Za tajnika je izabran Boško Budaj, a za članove Upravnog odbora Fausto Abram, Klaudio Kalokira i Ivica Pirša. Nadzorni odbor čine Miodrag Kašić, Drago Korošak i Ferdi Vidulin, a sud časti Tomislav Miletić, Franjo Šprem i Adriano Gržević.

Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net