Skrovita uvala dobre glazbe: Santa Magdalena Blues Festival @ Brseč

Na ovogodišnjem izdanju manifestacije nastupit će Bruno Mičetić Trio, Greenhouse Blues Band te Kaplowitz Blues Band u suradnji s Tomislavom Golubanom.

Tomislav Goluban

Brseč – Manifestacija Santa Magdalena Blues Festival, koja u organizaciji Zajednice Talijana Mošćeničke Drage te draške Općine i Turističke zajednice, pod ”redateljskom palicom” Riccarda Staraja, i ove će godine na atraktivnoj i skrovitoj lokaciji kraj crkvice Sv. Magldane u Brseču prezentirati više od šest sati kvalitetne blues glazbe.

Program počinje u subotu, 14. srpnja u 19.30 sati, a potrajat će do otprilike dva ujutro. Na ovogodišnjem izdanju manifestacije nastupit će Bruno Mičetić Trio, Greenhouse Blues Band te Kaplowitz Blues Band u suradnji s Tomislavom Golubanom.

Ulaz je slobodan, a uz glavne zvijezde, predstavit će se i popratni programi – performans ”Enoah“, grupe ”Beast and Zen“ te Dana i Alin Augustin, kao i program ”Umjetnost umiranja i umjetnost življenja.

U slučaju kiše manifestacija će se odgoditi za 28. srpnja, uz mogućnost ranijeg održavanja u nedjelju 15. srpnja, ukoliko to vremenske prilike budu dozvoljavale.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!