Smiljana Fulgo nova je predsjednica HNS-a Viškovo, a tajnik Miroslav Črnac

Nova predsjednica je istaknula kako se HNS podružnica Viškovo u svom političkom djelovanju nikako neće baviti promašenim ideologijama i politikantstvom, već stvarnim problemima stanovnika Viškova.

Viškovo – HNS-ova podružnica Viškovo izabrala je novo vodstvo za nadolazeće četverogodišnje razdoblje. Nova predsjednica HNS je Smiljana Fulgo, a tajnik Miroslav Črnac. Uz iskusne članove, dokazane i prepoznate u radu i političkom djelovanju, u sastav predsjedništva ušao je i značajan broj mladih ljudi, upravo čiji su prijedlozi uvršteni kao glavne programske točke u narednom periodu.

Uz provođenje osnovnih HNS-ovih programskih odrednica, definirane su i tri programske točke, koje će u nadolazećem razdoblju posebno biti u fokusu djelovanja podružnice HNS Viškovo, kao lokalne teme od iznimne važnosti za stanovnike Viškova.

Tako je istaknuto da će se haenesovci zalagati za razvoj adekvatne komunalne infrastrukture, što je i najveći i gorući problem općine Viškovo, budući da veliki porast broja stanovnika, kao i gospodarskih subjekata nije popraćen odgovarajućom komunalnom infrastrukturom. Također, kao prioritet istaknut je projekt izgradnje POS-ovih stanova za mlađe obitelji, kao vrlo važna tema za mlade ljude koji se žele osamostaliti i ostati živjeti na Viškovu, ali i start-up inkubator za mlade poduzetnike, odnosno osiguravanje potrebnog prostora i uvjeta za početak rada mladih poduzetnika u prvih godina dana besplatno.

Nova predsjednica je istaknula kako se HNS podružnica Viškovo u svom političkom djelovanju nikako neće baviti promašenim ideologijama i politikantstvom, već stvarnim problemima stanovnika Viškova, nudeći konkretna rješenja i odgovore za konkretne probleme, s ciljem osiguranja bolje kvalitete života svojih sumještana. Pritom su dobrodošli svi oni kojima su takvi ciljevi i navedene programske točke prihvatljivi i koji smatraju da ih suradnjom ubuduće možemo lakše provesti.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!