Smjena na čelnom mjestu: Milana Međimorec v.d. ravnateljica Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov”

Milana Međimorec v.d. dužnost će obavljati do provođenja javnog natječaja i izbora ravnatelja/ice, a najdulje na vremensko razdoblje od jedne godine

Rijeka – Na današnjoj sjednici Povjerenstva Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov” Opatija imenovana je vršiteljica dužnosti ravnatelja, Milana Međimorec, dugogodišnja zaposlenica škole na mjestu učiteljice. Vršiteljica dužnosti je imenovana budući da sadašnjem ravnatelju Frediju Glavanu mandat ističe dana 20. srpnja 2020. godine te obzirom da još nije formiran novi Školski odbor koji bi do kraja mandata sadašnjeg ravnatelja putem javnog natječaja odabrao novog ravnatelja/icu.

Vršiteljica dužnosti ravnatelja dužnost će obavljati do provođenja javnog natječaja i izbora ravnatelja/ice, a najdulje na vremensko razdoblje od jedne godine. Imenovanje v.d. ravnatelja ne prejudicira izbor ravnatelja/ice. Školski odbor, koji bi se trebao uskoro konstituirati, bit će zadužen što ranije raspisati natječaj za izbor ravnatelja/ice za novo mandatno razdoblje te odabrati najboljeg kandidata u demokratskom i zakonom propisanom postupku.