Smoothie dan ispred opatijske tržnice @ Opatija

Arhiva

Arhiva

U sklopu Adventa na Mrkate u Opatiji i Zdravog tjedna koji se održava od 12. do 18. prosinca, volonteri Udruge Žmergo pozivaju sve ljubitelje zdrave hrane da im se 13. prosinca, od 9 do 13 sati pridruže Ispred opatijske tržnice.

smoothie_dan_opatija_mrkat

Opatija – Suvremeni, ubrzani način života često utječe na prehranu koju konzumiramo. Smoothie kao brzi, a zdravi napitak odličan je način za unos veće količine svježeg voća i povrća. U sklopu Adventa na Mrkate u Opatiji i Zdravog tjedna koji se održava od 12. do 18. prosinca, volonteri Udruge Žmergo pozivaju sve ljubitelje zdrave hrane da im se 13. prosinca, od 9 do 13 sati pridruže Ispred opatijske tržnice.

Pronađite Žmergov Eko kutak i štand sa svježim voćem i povrćem koje će se miksati u različite kombinacije zdravog smoothieja. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u pripremi, a potom i u isprobavanju kašastih sokova napravljenih od namirnica iz ekološkog uzgoja. Ove iznimno popularne i zdrave napitke će pripremati i europski volonteri Udruge Žmergo iz Španjolske, Litve i Rusije. Cilj manifestacije je skrenuti pažnju na uravnoteženu prehranu te promovirati održive prehrambene sustave.

Osnovne prednosti kašastih sokova su brza i laka izrada, hranjivost koja će tijelo napuniti energijom, a mogu poslužiti i za detoksikaciju organizma. U svakom slučaju, postoji pregršt mogućih kombinacija koje se mogu miksati stoga svaki put možete ubaciti u blender ono što je pri ruci. A interesantne kombinacije otkrit će Vam Žmergovci u utorak.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!