SOS učenje: Besplatne instrukcije za učenike @ Matulji

Poduke su financirane od strane Općine Matulji s ciljem pomoći mladima u obrazovanju, dok će profesori iz matematike, fizike i kemije biti će dostupni svake subote od 12 do 17 sati u prostorijama novouređene zgrade ”Starog vrtića”.

Matulji – Ukoliko si osnovnoškolac ili srednjoškolac, sa prebivalištem u Općini Matulji i imaš manjih ili većih poteškoća u savladavanju gradiva iz matematike, fizike ili kemije Općina Matulji nudi ti pomoć iz navedenih predmeta kroz projekt SOS učenje.

– Ovaj projekt namijenjen je svim učenicima koji žele više i bolje i kojima je ponekad potrebna samo mala pomoć u detektiranju i rasvjetljavanju problema iz pojedinog gradiva kako bi postigli bolje rezultate. Cilj projekta je da se pravovremenom pomoći iz pojedinog predmeta i sprječavanju da problem nerazumijevanja pojedinog dijela gradiva naraste, smanji potreba za učestalim instrukcijama koje opterećuju kako same učenike tako i obiteljski budžet, kazala nam je Eni Šebalj, zamjenica općinskog načelnika.

Poduke su financirane od strane Općine Matulji s ciljem pomoći mladima u obrazovanju, dok će profesori iz matematike, fizike i kemije biti će dostupni svake subote od 12 do 17 sati u prostorijama novouređene zgrade ”Starog vrtića“ u kojoj je smješten sud, katastar te matični ured na adresi Dalmatinskih brigada 5.

– Učenici se obavezno moraju prijaviti za pomoć u učenu a prijave se primaju na e-mail adresu sos.ucenje@hotmail.com do svake srijede za subotu u tekućem tjednu. U prijavi učenik mora napisati svoje ime i prezime, mail adresu, broj mobitela, ime škole koju pohađa, iz kojeg predmeta treba instrukcije, koje je područje (poglavlje ili cjelinu) predmeta iz kojeg želi instrukcije, ime profesora koji mu predaje i razlog dolaska: ispravljanje jedinice; priprema za skori kontrolni ili ostalo. Učenici koji se prijave biti će obaviješteni o terminu održavanja instrukcija za njih putem njihove e-mail adrese najkasnije u četvrtak do 18 sat, dodala je Eni Šebalj.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!