Soundset Trsat za dječje domove ‘Ivana Brlić Mažuranić’ i ‘Izvor’

vilenjaci_cover_trsat_akcija_2014

Možda im ne možemo pokloniti savršenu obitelj, ali možemo im ispuniti one druge velike i male božićne želje.

Rijeka – Blagdani su vrijeme obitelji, zajedništva i darivanja. Ovoga Božića ekipa radija Soundset Trsat u mislima je s djecom iz dječjih domova ‘Ivana Brlić Mažuranić’ iz Lovrana i ‘Izvor’ iz Selca.

Više od 30 mališana iz Dječjeg doma Izvor iz Selca svoje je želje zapisalo, a mi smo ih objavili na Facebook stranici Soundset Trsata, gdje ih svatko može pročitati te razmisliti je li u mogućnosti ostvariti neku od njih. Uz svaku želju stoji je li već ostvarena, ili i dalje čeka svog vilenjaka. Njihovi odgajatelji pak mole i jedan digitalni fotoaparat, kojim bi mogli trajno bilježiti zajedničke uspomene.

Dok mališani iz Selca maštaju o poklonima pod jelkom, djeca doma u Lovranu maštaju o suhoj, toploj, udobno uređenoj sobi. Lovranski dom Ivana Brlić Mažuranić naime prokišnjava, pojedine prostorije su vlažne, a kao u kakvoj tužnoj bajci, miševi su im izgrizli i dio namještaja. Umjesto igračaka, za Božić žele novi kauč i kutnu garnituru, novu perilicu posuđa i televizor. Najviše od svega, nadaju se da će se naći koji s(p)retni vilenjak koji će im pomoći s trošnim krovištem i fasadom. Potrebni su im i prašak za rublje i Bebimil…

Želite li i Vi ovih blagadana biti vilenjakom, javite nam se mailom na program@soundsettrsat.hr ili na Facebook profil Soundset Trsata sa svojim podacima, te imenom i željom djeteta koje želite darivati. Poklon donesite na Soundset Trsat, mi garantiramo da će prije Božića biti uručen u prave ruke.

Budući da čak ni Djed Mraz ne može kauč ugurati kroz dimnjak, ako želite pomoći s uređenjem Doma I. B. Mažuranić, javite nam se na 051 498 815 ili direktno u Dom, na broj telefona 051 291 521.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!