SPA Party ovog petka u Wellness Oazi Grand hotela 4 opatijska cvijeta

Goste očekuje pjenušac dobrodošlice, ugodna atmosfera uz DJ-a, posebna ponuda zdravih smoothija i koktela, tombola, te specijalni popusti na odabrane masaže i tretmane. Tijekom trajanja partyja na raspolaganju su im svi sadržaji wellness oaze – finska sauna s kromo/kristalo terapijom, turkska kupelj, jacuzzi, terapeutski bazen s podvodnim masažama, ledena fontana).

Opatija – Kišni zimski dani idealni su za boravak i opuštanje u mirnom i intimnom ambijentu wellnessa, a kao idealan uvod i zagrijavanje za nadolazeće blagdane Amadria Park hoteli organiziraju SPA Party koji se održava u petak 15. prosinca od 18 do 00 sati.

– Goste očekuje pjenušac dobrodošlice, ugodna atmosfera uz DJ-a, posebna ponuda zdravih smoothija i koktela, tombola, te specijalni popusti na odabrane masaže i tretmane. Tijekom trajanja partyja na raspolaganju su im svi sadržaji wellness oaze – finska sauna s kromo/kristalo terapijom, turkska kupelj, jacuzzi, terapeutski bazen s podvodnim masažama, ledena fontana). Cijena ulaznice za vanjske goste je 150 kuna, a prijaviti se mogu na wellness recepciji (+385 51 295 008), poručili su organizatori.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!