Spektakl ljeta na otvorenom: Great Gatsby Night ovog petka na trgu hotela Royal @ Opatija

ARHIVA

Tijekom cijele večeri goste očekuju vožnje oldtimerima, najljepši hitovi 20-tih , konzumacijom ‘gatsbyjevskih’ koktela gosti će osvajati žetone kojima u ‘Casinu Corleone’ mogu zaigrati Black Jack, a tko želi pokazati svoje šahovsko umijeće to može učiniti u dvoboju s Albertom Einsteinom.

Opatija – Trg hotela Royal treću godinu zaredom na jednu večer postaje mjesto dekadentne i raskalašene zabave po uzoru na one iz burnih dvadesetih prošloga stoljeća! Budite dio ovoga spektakla – prilagodite se stilom dvadesetima – za gospodu smoking ili cilindar, dame će uživati u perlicama, kristalima i perju! Dodajte sjajne ukrase na bob frizuri, stavite ogrlice i vrpce pripijene uz vrat, ispijajte pjenušac i uživajte! Za dobru atmosferu zadužen je Big Band Josipa Pepija Forembachera, a očekuje se i posjet nekih poznatih lica – Charlieja Chaplina, Al Caponea, Alberta Einsteina te neizostavnog Gatsbyja!

Tijekom cijele večeri goste očekuju vožnje oldtimerima, najljepši hitovi 20-tih , konzumacijom ‘gatsbyjevskih’ koktela gosti će osvajati žetone kojima u ‘Casinu Corleone’ mogu zaigrati Black Jack, a tko želi pokazati svoje šahovsko umijeće to može učiniti u dvoboju s Albertom Einsteinom. Žene u 20-tima iz kuće nisu izlazile bez šešira, torbica i elegantnih rukavica pa nas i ovu večer očekuje mnogo perlica, trakica za kosu, šešira i perja. Glazba, gluma, ples, scenografija i spektakularna rasvjeta samo su dio ambijenta i atmosfere koja će i ovu večer posvećenu legendarnom ‘Gatsbyju’ učiniti spektakularnom i nezaboravnom.

Za sve ljubitelje otmjenog i glamuroznog stila inspiriranog ovim filmom i modnim trendom od prije sto godina – te večeri sva ograničenja su ukinuta! Zabavite se i plešite u duhu zlatnog doba jazza, swinga i charlestona!

Ulaz je slobodan dok rezervaciju stola možete učiniti na +385 51 278 00 ili +385 51 278 007 te e-mailom na ranka.gismondi@milenijhoteli.hr.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!