Sport, glazba i zabava: Prva i jedina ovogodišnja Vološćanska noć održava se ovog petka @ Volosko

Kukanja

Zabavni dio večeri kreće od 21.30 sati, uz Pumpa band, a sat vremena kasnije počinje fešta do jutra uz popularni pulski band The Night Express koji su obećali ”zapaliti Volosko”.

Volosko – Uzbudljivu smjesu dobre glazbe, sporta i gastronomskih užitaka, kao odličan početak ”vrućeg ljeta na Voloskom” obećaje prva i ove godine jedina Vološćanska noć koja će se održati u petak, 14. srpnja.

Program će početi u 18 sati odmjerivanjem snaga amaterskih ekipa konopaša, a organizatori najavljuju i fažol ”po niš” za sve. Prije proglašenja pobjednika turnira nastupit će plesnom koreografijom plesni studio Vibe koji djeluje kao dio udruge Foliot, centra za djecu i mlade Matulji. U popodnevnim satima održat će se i Streetball turnir, i to na igralištu Brajdica iznad Surfa, a najbolji će osvojiti dvije karte i prijevoz do najdužeg zipline spusta u Europi, koji se nalazi u Lici.

Zabavni dio večeri kreće od 21.30 sati, uz Pumpa band, a sat vremena kasnije počinje fešta do jutra uz popularni pulski band The Night Express koji su obećali ”zapaliti Volosko”. Tijekom večeri održat će se i zabavne igre za publiku, a nezaobilazna tradicionalna kukanja – odnosno penjanje po nauljenom stupu po pršut – održat će se u 22 sata ispred caffe bara Surf.

U gastronomskom dijelu najavljena je bogata ponuda hrane i pića, lignji, srdela, inćuna te velika pedoćijada, a zbog održavanja manifestacije, u petak će Obala Frana Supila biti zatvorena za promet od 8 sati.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!