Riječki sportski savez: Prijem srebrne karatistice Eme Sgardelli

Autor: Andrea Načinović 25.06.2022

ema sgardelli konerencija

Na Europskom karate prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje je održano u Pragu, nastupila je i Ema Sgardelli koja je osvojila srebro u konkurenciji mlađih seniorki do 50 kilograma te ostvarila svoj najveći uspjeh u karijeri.

Rijeka – U Riječkom sportskom savezu je održana konferencija za novinare povodom rezultata karatistice Eme Sgardelli kojoj su prisustvovali njezini treneri Ivana Bebek Bašić i Rene Pernuš, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić-Bukovac, glavni tajnik RSS-a Slaviša Bradić i predsjednik Karate saveza Primorsko-goranske županije Namik Dizdarević.

Na Europskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje je održano u Pragu, nastupila je i Ema Sgardelli koja je osvojila srebro u konkurenciji mlađih seniorki do 50 kilograma te ostvarila svoj najveći uspjeh u karijeri. Karatistica KK “Champion”, iako je tek od ove sezone mlađa seniorka iza sebe ima već dva zapažena nastupa na velikim natjecanjima. Na nedavno održanom Europskom seniorskom prvenstvu zauzela sedmo mjesto.