Sportiraj se – Nakon uspješne humanitarne Tower biciklijade iduće nedjelje Tower trči za Dječju bolnicu Kantrida!

sportiraj_se_tower_centar_rijeka (3)_01

Pobjednici biciklijade u dječjim kategorijama – Leon Lukić i Tia Kinkela osvojili su bicikl kojeg je osigurao zlatni sponzor Intersport, a Erik Vorkapić, Luka Lenac, Karlo Knežević, Korina Matak, Tomislav Štefanić, Goran Kovačević, Nenad Perušić, Mateo Franković, Danijel Malić i Danijel Agapito za svoj odličan plasman nagrađeni su poklonima Proteini.SI, Baby Centra i Pitarossa.

Rijeka – Proteklog vikenda službeno je započelo drugo izdanje manifestacije SPORTIRAJ SE! Već u petak 2. rujna kad je manifestacija službeno započela, Tower centar bio je prepun veselih dječjih lica koja su željno iščekivala nogometaše HNK Rijeka. Otvorenju, pod voditeljskom palicom Davora Jurkotića, prisustvovali su dječji zborovi Mali Riječani i Morčići te Prve Riječke mažoretkinje, a potom su se pridružili i nogometaši HNK Rijeka Mate Maleš, Franko Andrijašević i Florentin Matei koji su razveselili prisutne potpisivanjem autograma, majica i lopti.

sportiraj_se_tower_centar_rijeka (1)_01

Tijekom subote u Tower Centru, u prostoru i ispred ex Semerara, posjetitelji su mogli vidjeti prezentacije brojnih riječkih sportskih klubova iz raznih sportova: gimnastika, kendo, capoeira, streličarstvo, tenis, odbojka, judo, rukomet, košarka, boks i mogli su se družiti s košarkašima KK Kvarner. U modnoj reviji „Sportski modni trendovi“ koje je vodila poznata fitness instruktorica i voditeljica Renata Sopek predstavljene su sportske kolekcije najpoznatijih svjetskih sportskih brandova iz sportskih trgovina centra uz pjevačke goste Eni Jurišić i Vjekoslava Ključarića, publici poznatiji kao finalisti ovogdišnjeg showa The Voice.

Prvi vikend manifestacije Sportiraj se završio je humanitarnom utrkom Tower biciklijada, za djecu i odrasle, rekreativce i profesionalce, koja je na krovu Towera ove nedjelje okupila brojne natjecatelje i navijače. Svi oni natjecali su se, rekreirali ali i ono najvažnije – bili humanitarni. Naime, kotizacijom za utrku, kupnjom majice SPORTIRAJ SE, po cijeni od 20 kuna prikupljali su se prihodi za Dječju bolnicu Kantrida. Pobjednici biciklijade u dječjim kategorijama – Leon Lukić i Tia Kinkela osvojili su bicikl kojeg je osigurao zlatni sponzor Intersport, a Erik Vorkapić, Luka Lenac, Karlo Knežević, Korina Matak, Tomislav Štefanić, Goran Kovačević, Nenad Perušić, Mateo Franković, Danijel Malić i Danijel Agapito za svoj odličan plasman nagrađeni su poklonima Proteini.SI, Baby Centra i Pitarossa.

sportiraj_se_tower_centar_rijeka (2)_01

Želja Tower Centra je promovirati sport, sportski način života te početkom školske godine svoj djeci omogućiti da pronađu sport za sebe pa se tako manifestacija SPORTIRAJ SE odvija i idući vikend. Tada će posjetitelji, osim već navedenih, moći vidjeti i prezentaciju raznih alternativnih sportova i sportskih klubova kao što su: krav maga, jiu-jitsu, Tai Chi Tao, Qi Gong, Yoga Tao. Posjetitelji će moći uživati u pole dance prezentaciji najboljeg pole dancera u Hrvatskoj Petra Brune Bašića, sudjelovati u fitness predavanju Dalibora Petrinića „Fitness kao način života“ i hula hop radionici Marka Kalca, okušati se u cageball turniru i maloj školi nogometa HNK Rijeke.

Drugo izdanje humanitarno sportske manifestacije SPORTIRAJ SE završit će u nedjelju, 11. rujna, još jednom humanitarnom utrkom na krovu Tower Centra – Tower trči, koja je također organizirana u više kategorija te se za nju može prijaviti putem web stranice Tower Centra Rijeka. Kao i proteklog vikenda, sredstva za dječju bolnicu Kantrida prikupljat će se prodajom majica SPORTIRAJ SE u simboličnom iznosu od 20 kn. Iznos je ujedno i kotizacija za sve sudionike utrke, a majicu je moguće kupiti neovisno o sudjelovanju u utrci pa tako svi mogu pomoći i pridonijeti ovoj humanitarnoj akciji.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!