Sportski centar Damar ugostio turnir županijske lige u badmintonu @ Rukavac

damar_zupanijska_liga_badminton_rukavac-1

Na natjecanju je sudjelovalo 32 igrača iz klubova regije, odnosno članovi BK Rukavac, BK Sušak, Gorovo Opatija i SC Out Pećine.

Rukavac – Prošlog vikenda na terenima sportskog centra Damar održan je 5. turnir županijske lige u badmintonu. Na natjecanju je sudjelovalo 32 igrača iz klubova regije, odnosno članovi BK Rukavac, BK Sušak, Gorovo Opatija i SC Out Pećine, a po završetku finala u kategorijama uslijedilo je druženje uz roštilj.

damar_zupanijska_liga_badminton_rukavac-2

U kategoriji pojedinačno muški -40 najuspješniji je bio Marko Šepić (Rukavac), drugo mjesto osvojio je Damir Lubiana, a treće Vedran Dorčić (oba Gorovo Opatija). Damir Barišić iz BK Rukavac, osvojio je prvo mjesto u konkurenciji pojedinačno muški +40, drugo mjesto pripalo je njegovom klupskom kolegi Damiru Zecu, a treće Kristianu Deliću. Kod dama prvo mjesto u kategoriji pojedinačno -40 uzela je Maja Tuhtan, drugo mjesto pripalo je Svetlani Katić (obje BK Rukavac), a treće Tihani Radojković (Out Pećine), dok je u konkurenciji dame +35 zlatnu medalju osvojila Marija Šimić Hlača, srebro je pripalo Ivi Vrkić (Out), a bronca Marini Kirigin (Gorovo Opatija).

Par Vivoda / Ilić bio je najuspješniji u muškoj konkurenciji, Dorinko / Morales uzeli su drugo mjesto, dok je treće osvojio par Mihić / Pezdevšek. U ženskoj konkurenciji par Šimić / Katić popeo se najvišu stepenicu pobjedničkog postolja, drugo mjesto osvojile su Dujmić / Mihelčić, a treće Škorc / Russo. Par Ilić / Mihelčić bio je najuspješniji u Mixu, drugo mjesto osvojio je par Matković/ Dujmić, a treće Mihić/Hlača.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!