Sportsko – rekreativna manifestacija ‘Hodajmo i vježbajmo zajedno – svaki korak je važan’ ove subote u Ičićima

Sportsko – rekreativna manifestacija ‘Hodajmo i vježbajmo zajedno – svaki korak je važan’ ove subote u Ičićima

...ilustracija...

Manifestacija će se održati u subotu 06. travnja na plaži Ičići od 10 do 14 sati.

Ičići – KŠR Gorovo pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Ičići, povodom Svjetskog dana zdravlja organizira sportsko-rekreativnu manifestaciju ‘Hodajmo i vježbajmo zajedno – Svaki korak je važan’.

– Manifestacija će se održati u subotu 06. travnja na plaži Ičići od 10 do 14 sati. Od aktivnosti predviđeno je nordijsko hodanje, odnosno pješačenje rutama Opatijske rivijere. Također, sportski poligon za djecu i stolni tenis aktivnosti su u koje se mogu uključiti sudionici svih dobnih skupina. Crveni križ Opatija mjerit će tlak i visinu šećera u krvi. Thalassotherapia Opatija, Fakultet za Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te Zavod za javno zdravstvo PGŽ održat će edukacije o važnosti vježbanja, savjetovanje o zdravoj prehrani i održivom razvoju s ciljem sportske, turističke i kulturne promocije, činite nešto korisno za svoje zdravlje te se uključite u jedan od navedenih programa, poručili su organizatori.

Partneri manifestacije su Crveni križ Opatija, Zavod za javno zdravstvo PGŽ, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Thalassotherapia Opatija, STK Opatija 08, a program će voditi Dražen Turina Šajeta.

error: Content is protected !!