Sretan Božić!

bozicna_cestitka_2013

Doduše, recesija nam je malo pokvarila ovogodišnje blagdansko izdanje, pa je vjerojatno razmjena poklona i ubijanje od klope i cuge odrađeno u malo ”stišanom” tonu, no sigurni smo da se i dalje radi o vrlo zadovoljavajućoj svetkovini. Sretan Božić želi vam redakcija PodUčkun.net!

Tko je slavio, slavio je – ali Saturnalije su prošle. Nadamo se da ste ih proslavili prema dobrom starom rimskom običaju koji je uključivao razmjenom poklona, žestokim partijanjem i zabavom, ubijanjem od klope i cuge, te (khm) golotinjom, a da ste ipak preskočili čitav onaj dio oko žrtvovanja.

Za sve vas za koje ”Saturnalije uopće nisu nešto što se slavi”, isto dobra vijest – danas je Božić, stoga ćete imati priliku da ponovite barem dvije od onih tipičnih aktivnosti koje su stari Rimljani obožavali, a to su razmjena poklona i ubijanje od klope i cuge. Ako nakon svega budete imali volje još i za (khm) golotinju, super za vas!

Doduše, recesija nam je malo pokvarila ovogodišnje blagdansko izdanje, pa je vjerojatno razmjena poklona i ubijanje od klope i cuge odrađeno u malo ”stišanom” tonu, no sigurni smo da se i dalje radi o vrlo zadovoljavajućoj svetkovini.

Stoga nam uopće nije jasno kako ste izdržali pročitati ovu čestitku do kraja, dok su kolači mirisni, a purica topla, ali neopisivo nas veseli vaša ustrajnost u praćenju onoga što objavljujemo na PodUčkun.net.

Samo zbog toga, a i zato što je red,

Sretan Božić želi vam redakcija PodUčkun.net!

error: Content is protected !!