Sretna Nova godina!

...ilustracija...

…ilustracija…

Prošlo je još 365 dana od naše prošlogodišnje čestitke, a nama ostaju isti problemi kao i svaki puta kad nešto valja napisati za mamurne oči koje će to čitati 1. siječnja. Nižu se godine kao stupići uz autocestu – svaki isti prethodnom, jedino čemu služe jest mjerenje ”prolaznog vremena”: koji dio puta smo prošli i koliko nam još preostaje.

Još se nisu ni ohadile rakete za vatromet, a već praktički počinje Pust. Nakon Pusta, opet izbori. Nakon izbora – proljetne manifestacije, pa priprema za sezonu, pa sezona, pa postsezona, pa Dih Božića na mrkate, pa šampanjac, pa vatromet, pa opet sve isponova…

Jedino što se iz godine u godinu mijenja jest ova prvosiječanjska čestitka, i to, bojimo se – svake godine na gore. Ali, opet, kako kažu da je svaka promjena dobra, možda da i vi u novu godinu krenete s novim navikama. Promijenite frizuru, promijenite automobil koji vozite, promijenite ime ili bračnog druga, promijenite destinaciju za godišnji odbor, promijenite masku za Pust, promijenite čak i pogled na svijet.

Jedino što znamo da nećete promijeniti jest izvor vaših lokalnih vijesti, čija vam redakcija želi sretnu i veselu, bogatu i zdravu, raznoliku i uzbudljivu, posebnu i jedinstvenu Novu godinu!

Čitajmo se i u 2016. godini!

Redakcija portala PodUčkun.net

error: Content is protected !!