Sretno, osmaši! @ Brešca

osmasi_sretno_bresca_2014 (3)

Učiteljsko vijeće je dodijelilo i priznanje Gervaisova zvijezda za poseban doprinos ugledu i promociji škole. Ovo priznanje i prigodnu nagradu zaslužili su Marin Erny, Paula Ivaničić, Nina Jurčić i Nevia Stanić.

Brešca – Na svečanosti održanoj u OŠ ”Drago Gervais“ Brešca, kojoj su nazočili djelatnici škole i članovi obitelji osmaša, od osnovne škole oprostili su se učenici osmih razreda.

osmasi_sretno_bresca_2014 (2)

Nakon pozdravnih riječi ravnateljice Dijane Pažin, osmaši su, kroz prezentacije, podsjetili sve prisutne na zanimljive trenutke doživljene tijekom svog osmogodišnjeg školovanja.

Razrednici Tamara Broznić Škalamera i Darko Brnčić uručili su svjedodžbe učenicima 8.a i 8.b razreda, a posebno su pohvaljeni i nagrađeni oni učenici koji su tijekom svih osam godina školovanja postigli odličan uspjeh.

Iz 8.a razreda to su: Paula Ivaničić, Fran Kalčić, Mihaela Kalčić, Nina Manola Čoholić, Lea Primc, Ivana Puž, Matea Racar, Antonio Ružić, Nevia Stanić, Mateo Turak i Itty Vuković. Iz 8. b razreda nagrađeni su: Marin Erny, Nina Jurčić, Katarina Radan, Leon Stambul, Dora Stipanić, Valentina Šepić, Nikolina Šnjarić i Petra Vranić.

osmasi_sretno_bresca_2014 (1)

Zbog uspjeha u školovanju te iznimnog angažmana u školskim i izvanškolskim aktivnostima, učenicima generacije proglašeni su Nevia Stanić i Marin Erny.

Također, Učiteljsko vijeće je dodijelilo i priznanje Gervaisova zvijezda za poseban doprinos ugledu i promociji škole. Ovo priznanje i prigodnu nagradu zaslužili su Marin Erny, Paula Ivaničić, Nina Jurčić i Nevia Stanić.

Mali znak pažnje dobili su i djelatnici škole, kako bi se zauvijek sjećali ovih generacija osmaša. Druženje je završeno pjesmom ”U dobru i zlu“ uz koju su svi zapjevali, a zatim se počastili tortama.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!