Stancija Kovačići proširila je područje dostave i pripremila izvrsne specijalitete za prosinac

Zanimljiva je to pogodnost za tvrtke koje će umjesto uobičajenih božićnih domjenaka u restoranima možda skromnijim cateringom, u manjim grupama, počastiti djelatnike unutar svojih prostora.

Matulji – Stancija Kovačići tijekom prosinca pojačala je svoju dostavu i vrhunske specijalitete nudi „na poziv“. Zanimljiva je to pogodnost za tvrtke koje će umjesto uobičajenih božićnih domjenaka u restoranima možda skromnijim cateringom, u manjim grupama, počastiti djelatnike unutar svojih prostora.

Dostava je organizirana za područje cijele Rijeke i Opatije s okolicom. Također preuzimanje je moguće u restoranu.

– Pripremili smo posebnu ponudu kroz cijeli prosinac. Među jelima koje imamo u svakodnevnoj dostavi je tatarski biftek, roast beaf s domaćom majonezom i muštardom, pašteta od pileće jetrice, ali i tradicionalna mesna selekcija Stancije Kovačići za 2 osobe koja uključuje jetrenu paštetu, kobasice od boškarina, marmeladu od luka, pršut crne slavonske svinje te istarski kravlji škripavac. Uz vlastita jela, počeli smo s prodajom domaće tjestenine koju koristimo u našim jelima. Proizvodimo ju od brašna OPG Krušvar iz Buzeta, a može se u raznim varijantama kupiti u pakiranjima od pola kilograma, poručili su iz Stancije Kovačići.

Tako se mogu kupiti pljukanci, ravioli punjeni skutom i raštikom ili njoki s integralnim brašnom.

Stancija Kovačići tijekom čitavog prosinca ostat će otvorena i kao hotel, koji uz smještaj, gostima nudi i usluge u restoranu.

Za dodatne informacije i rezervacije nazovite 051/272106, 099/2165009 ili ih kontaktirajte putem maila stancija.kovacici@gmail.com.

error: Content is protected !!