Stand-up komedija Vlatka Štampara u opatijskom Gervaisu

Stand-up komedija Vlatka Štampara u opatijskom Gervaisu

Foto: Arhiva

Najbolji lijek je smijeh, zato dođite i nasmijte se do suza, poručuju organizatori.

Opatija – -Dragi ljudi kao što vidite, stvari se generalno raspadaju. Laganja, muljanja, ubojstva, krađe i varanja, plus zabrane, strah i novo normalno. Sve znate. Ali treba gledati stvari sa svjetlije strane. Treba ne razmišljati o tome. Kako? Jednostavno. Zabezekneš nekog nečim dobrim, ovim riječima Vlatko Štampar poziva na stand up komediju koja se održava 20. studenog (subota), s početkom u 20 sati u centru Gervais u Opatiji.

-Vlatko Štampar sa „Zabezeknutim“ donosi novi materijal začinjen forama ludog stanja u kojem se naše društvo već gotovo 2 godine nalazi, a Vlatko je bio i ostao ventil suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od najboljih komičara na ovim prostorima. Najbolji lijek je smijeh, zato dođite i nasmijte se do suza, poručuju organizatori.

Cijena ulaznice je 80,00 kuna, a mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u centar Gervais (Nikole Tesle 5) otvorena je od 19 sati. Ulaz na program moguć je uz covid potvrdu.

error: Content is protected !!