Stanić, Bekavac i Bajić predvode jubilarni Opatija Fight Night X

U ring u svom gradu ponovno se vraćaju svima poznati Ivan Stanić i Stipe Bekavac, a još jednom u Opatiji će nastupiti i Zlatko Bajić koji je svojim prethodnim nastupima na Kvarneru također mnoge oduševio.

Opatija – Malo manje od mjesec dana preostalo je do novog borilačkog spektakla u Opatiji koji se održava povodom 10. obljetnice rada Opatija Fight Cluba. Na Opatija Fight Nightu X održat će se ukupno čak 11 mečeva, većinom po K1 pravilima, ali bit će i nekoliko borbi po MMA pravilima.

Još ranije je otkriveno kako će okosnicu Opatija Fight Nighta 20. listopada predstavljati turnir osmorice boraca iz osam različitih država u kategoriji do 91 kilogram. Finalisti će tako u jednoj večeri morati odraditi čak tri borbe, a pobjednik će odnijeti vrijednu novčanu nagradu i posebno dizajnirani pojas pod pokroviteljstvom tvrtke Genera Research Ltd.

Sredinom ovog tjedna otkriveni su i neki detalji o prestiž mečevima. U ring u svom gradu ponovno se vraćaju svima poznati Ivan Stanić i Stipe Bekavac, a još jednom u Opatiji će nastupiti i Zlatko Bajić koji je svojim prethodnim nastupima na Kvarneru također mnoge oduševio.

Radi se o borcima koji iza sebe imaju izuzetno bogatu borilačku karijeru tijekom koje su osvajali brojne svjetske pojase. Stanić je bio WBC Muay Thai svjetski prvak, Bekavac se može pohvaliti osvajanjem pojasa King of the Ring, dok Bajić u svom vlasništvu ima Enfusion titulu svjetskog prvaka.

“Zaista smo svi u klubu iznimno ponosni na ovogodišnji Opatija Fight Night X koji će okupiti brojne vrhunske borce. Bit će to bez ikakve dvojbe jedan od naših najboljih evenata u ovih deset godina te smo sigurni da će publika uživati”, poručili su kratko iz Opatija Fight Cluba. Za idući tjedan najavili se objavu svih osam boraca koji će nastupiti u turniru “8 nacija”, a već ranije se otkrilo kako je jedan od njih atraktivni i iskusni Slovenac Miran Fabjan.

I. M. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net